Frederiksberg Have

Indsatsområde - Bæredygtighed

Foto: Daniel Rasmussen

Bæredygtighedsteamet arbejder for at fremme den bæredygtige omstilling af turismeerhvervet, styrke hovedstadens internationale markedsposition, samt inspirere gæster til bæredygtige løsninger og fastholde destinations frontrunner position.

Turismeindustrien er i vækst og forventes at være det fremover, og vores mission er, at turismen på samme tid skal medvirke til en bæredygtig udvikling både miljømæssigt, socialt og økonomisk. Gennem høje ambitioner og konkrete handlinger er vores ambition at bidrage positivt til en bæredygtig fremtid både lokalt og globalt, hvilket konkret har udmøntet sig i, at Wonderful Copenhagen, som den første turismeorganisation, er blevet certificeret af Green Tourism Organization.

Bæredygtighedsteamet arbejder for at styrke hovedstadens internationale konkurrenceposition, ved at skabe verdens mest bæredygtige hovedstadsdestination med afsæt i Global Destination Sustainability Index. Derfor skal bæredygtighedstiltag omsættes til innovative, kommercielle og skalerbare løsninger med turismeerhvervet og destinations gæster for øje.

Strategisk handlingsplan for inklusion og diversitet

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Catharina Cecilie Aas

Head of Sustainability

cca@woco.dk