Innovationsforløb for restaurationsbranchen

Kan jeres digitale løsning hjælpe restauranter i København?

6.10.2021
Foto: Daniel Rasmussen

Hvis svaret er ja, så ansøg om at deltage i dette innovationsforløb, hvor I får mulighed for at teste jeres løsning og indgå partnerskaber med restauranter i København.

Copenhagen Travel Lab søger tre virksomheder, der har udviklet digitale løsninger, som kan hjælpe restaurationsbranchen inden for et af disse fire områder:

- Rekruttering og/eller optimering og fastholdelse af personale

- Markedsføring og relation til lokale gæster

- Nye måder at skabe mersalg

- Nøgletal/ugerutiner

Målet er at skabe nye digitale løsninger og/eller forretningsmodeller, der kan styrke restauranter i København, så vi fastholder byens bæredygtige brand og gastronomiske image.

I kan ansøge til og med 24. oktober ved at sende en mail direkte til pbh@woco.dk

I ansøgningen bedes I beskrive, hvordan jeres forholder sig til kriterierne for udvælgelse som beskrevet nedenfor.

Hvad får I?

Vi tilbyder et eksklusivt udviklings- og læringsforløb fra november 2021 til februar 2022, sparring og feedback fra et kompetent panel af eksperter, et udviklings- og testbudget på 70.000 kr. og adgang til nye partnerskaber gennem Wonderful Copenhagens projekt Restore Restaurants.

Forløbet vil hjælpe jer med at skabe et nyt forretningsben ind i restaurationsbranchen med udgangspunkt i de udfordringer og behov, I har i forhold til at tage jeres forretning til det næste niveau.

Hvem er I?

I er iværksættere, en etableret SMV eller noget midt i mellem, med en digital løsning, der hjælper til at gøre det lettere for restauratørerne inden for et af de ovennævnte fire områder. I skal arbejde på fuld tid med jeres projekt, have et dansk CVR-nummer, og vise at konceptet er fungerende på markedet og rummer potentiale for restaurationsbranchen.

Løsningen

Vi leder efter tre nye digitale løsninger, der kan styrke restauranter i København. Har I den rigtige idé – så send os jeres ansøgning.

Kriterier for udvælgelse

Hvor innovativ og unik er idéen?
- Bidrager den med ny værdi til et af de fire områder?

Hvad er det forretningsmæssige potentiale?
Er forretningsidéen skalerbar, og er den valideret af kunder, investorer eller andre?

Hvorledes bidrager løsningen til digitalisering og bæredygtighed
- Bidrager den digitale løsning til at skabe bæredygtig forretning og hvorledes udnyttes nye digitale muligheder?

Hvilke kompetencer og erfaring har teamet
- Har teamet kompetencerne og ressourcerne til at indfri løsningens potentiale?

Hvem er vi?

Copenhagen Travel Lab er Wonderful Copenhagens enhed for virksomhedsrettet turismeinnovation, der arbejder på at styrke innovationen i turismeerhvervet og omstillingen til et marked i konstant forandring. Vi vil sammen med erhvervet finde de nye løsninger, teste dem af og inspirere turismebranchen til at løfte deres kompetencer for iværksætteri, innovation og bæredygtighed, så vi samlet kan styrke turismens fremtidige konkurrenceevne.

Aktiviteterne gennemføres af Wonderful Copenhagen som en del af den fælles genopretningsplan for turismen i hovedstaden, Comeback Copenhagen og eksekveres i regi af Dansk Storbyturisme og er støttet af Københavns KommuneErhvervsministerietDanmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Socialfond.

 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

For mere information:

Per Beck Hansen, manager - Travellab, Development, pbh@woco.dk