Gå til indhold
GRO

Om Wonderful Copenhagen

Foto: Martin Heiberg

Wonderful Copenhagen er hovedstadsregionens officielle turismeorganisation og har til formål, på non-profitbasis, at fremme og udvikle erhvervs- og ferieturismen til gavn for almennyttige interesser.

Fonden Wonderful Copenhagen arbejder på at skabe en bæredygtig turismeudvikling og samler flere hundrede offentlige og private samarbejdspartnere. Indsatserne er målrettet tiltrækning af kongresser, møder, events, krydstogtgæster, nye flyruter og international markedsføring af hovedstaden samt udvikling af storbyturisme, kulturturisme, nye markeder og ny viden.

Wonderful Copenhagen er en selvstændig erhvervsdrivende fond, stiftet i 1992, med egen bestyrelse. Fonden Wonderful Copenhagen modtager årlig basisfinansiering fra Erhvervsministeriet, som Wonderful Copenhagen gearer betydeligt med organisationens flere hundrede medfinansierende samarbejdsrelationer.

Med afsæt i hovedstaden varetager Wonderful Copenhagen både regionale, tværregionale og landsdækkende opgaver.

Find en relevant medarbejder i Wonderful Copenhagen.

Se om der er ledige stillinger i Wonderful Copenhagen

Vi samler op mod 400 offentlige og private aktører.

Vi er en erhvervsdrivende fond med egen bestyrelse.

Vores arbejde er organiseret omkring 4 forretningsområder.

Ledelsesgruppen i Wonderful Copenhagen.

Sådan arbejder vi

Wonderful Copenhagens arbejde er organiseret gennem fire forretningsområder: Convention, Cruise, Communication og Development. Wonderful Copenhagen samler op mod 400 offentlige og private aktører gennem en række projekter og netværk.

Strategier

Den overordnede strategiske retning for Wonderful Copenhagens arbejde formuleres i turismestrategien Localhood. Derudover lancerede Wonderful Copenhagen i 2018 hovedstadens første strategi for bæredygtig turisme, Tourism for Good, som udstikker retningen og anviser indsatser for en bæredygtig turismeudvikling og med direkte bidrag til indfrielse af FNs verdensmål.
 

Dokumenter vedr. Fonden Wonderful Copenhagen

Get Social: