TourismX Toolbox

 

Gå på opdagelse i brugbare værktøjer, relevant viden og inspirerende artikler, der viser, hvordan du kan realisere din idé til glæde for branchen og kommende turister.

 

Til dig der ...

Ny læringsbog fra TourismX

Som en del af projektet TourismX har de deltagende universiteter udviklet en læringsbog om forretningsudvikling og innovation. Bogen er baseret på de forskellige deltagende cases fra TourismX. Bogen er gratis tilgængelig herunder og indholder blandt andet bidrag fra Wonderful Copenhagen.

Forretningsudvikling og innovation i turisme

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Viden, værktøjer og inspiration

Bliv inspireret af andre iværksætteres succeser og fejltagelser. Find konkrete modeller og metoder til digital markedsføring, brugerinddragelse og virksomheds opbygning og dyk ned i analyser, der gør dig klogere på markeder, segmenter og mange andre ting. 

Om TourismX
TourismX er et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. Projektet drives af Dansk Natur- og Kystturisme og Wonderful Copenhagen. Formålet med TourismX er at koble virksomhedernes vækstideer med nyeste forskning og viden med henblik på udvikling af innovative produkter og services. Indtil nu har i alt 46 virksomheder været i samarbejde med TourismX.