Wonderful Copenhagen
Springvand

Kunsten

Øget tryghed gennem digital crowd management

Kunsten er et moderne kunstmuseum i Aalborg, hvor besøgende kan opleve dansk og international kunst fra 1900-tallet og frem til i dag.

Kunsten er nedlukket grundet COVID-19, og forventer at der vil være gældende restriktioner, når museet åbner igen. Derfor ønsker Kunsten at bruge Kickstart Kulturturismen som en mulighed til at udarbejde et format, der kan give museumsgæsten et trygt besøg med mulighed for at skabe afstand til andre gæster, når museet genåbner.

Kunsten vil gerne arbejde med digital forretningsudvikling i form af en digital platform, således der skabes færre kontaktflader for den besøgende, og så museet kan skabe et overblik over deres bookingflow. Kunsten vil i processen undersøge muligheden for at oplevelser tilrettelægges, så der kun deltager relationer fra gæstens egen ”boble” og dermed imødekommer gæsternes nye forventninger til sikkerheden på museet. Kunsten vil yderligere undersøge muligheden for billetkøb, booking af guidede ture og mersalg via den nye digitale platform.

Klik her for at læse om de 16 andre kultur-test-labs og deres løsningsideer.