Viden

Dyk ned i nyttig viden med markeds-, segment-, event- og eksterne analyser om turisme. Få viden om hvilke love & regler der gør sig gældende for mange i turismeerhvervet og vejledning til hvordan du søger funding eller værdien af et fokus på bæredygtighed.

VisitDenmarks destinationsmonitor

Destinationsmonitoren giver et samlet overblik over år-til-dato overnatninger og omsætning i de 18 kommende destinationsselskaber.

Videncenter Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen producerer løbende ny viden, der blandt meget andet belyser de besøgendes adfærd og indtryk af destinationen.

Vidensbanken Dansk Kyst- og Naturturisme

Vidensbanken består af bidrag, der kan inspirere til udviklingen af kyst- og naturturismen i Danmark.

Videncenter VisitDenmark

Her finder du viden om turismen i Danmark - turismens udvikling, turisterne i Danmark og internationale tendenser inden for turismen.

Se også

Få viden om fondsmidler og hvad du skal være opmærksom på.

Få et indblik i nogle af de love og regler som gør sig gældende for turismeerhvervet.

Få inspiration til den grønne omstilling.

Om TourismX
TourismX er et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. Projektet drives af Dansk Natur- og Kystturisme og Wonderful Copenhagen. Formålet med TourismX er at koble virksomhedernes vækstideer med nyeste forskning og viden med henblik på udvikling af innovative produkter og services. Indtil nu har i alt 46 virksomheder været i samarbejde med TourismX.
Se alt