Inderhavnsbroen Operaen

Eksterne analyser

Foto: Kim Wyon

Wonderful Copenhagen videreformidler eksterne analyser om turismens udvikling i Danmark.

 

  

Turismens økonomiske betydning i Danmark 2018
En specialudgave af VisitDenmarks analyse af turismens økonomiske betydning i Danmark, som inkluderer en mere detaljeret analyse af den økonomiske betydning i de to områder København by og Region Hovedstaden.
Turismens økonomiske betydning i Danmark 2017
VisitDenmarks rapport om turismens økonomiske betydning i Danmark sætter tal på, hvor mange penge turisterne bruger i Danmark.
Turisternes døgnforbrug
Døgnforbrug er indsamlet som en del af VisitDenmarks landsdækkende turistundersøgelse 2017, som indeholder godt 14.000 interviews. Undersøgelsen er repræsentativ på landsplan for danske og internationale turister, der overnatter på hotel, campingpladser, vandrerhjem, feriecentre, lystbådehavne og i lejede feriehuse.
Storbyturister i København 2018
VisitDenmarks rapport omfatter ferieturister, som overnatter på kommercielle overnatningsformer dvs. hotel, feriecenter, vandrerhjem, sommerhus, camping og lystbådehavne.
Mødemarkedets økonomiske betydning i Danmark
VisitDenmark har i 2018 udgivet en rapport, der belyser mødemarkedets økonomiske betydning i Danmark. De udenlandske mødedeltagere står for 38 pct. (9,8 mia. kr.) af mødeomsætningen, mens de danske står for 62pct. (16,1 mia. kr.).  2,6 mio. udenlandske turister rejser til Danmark for at deltage i møder. Mødeomsætningen skaber beskæftigelse svarende til 35.700 fuldtidsjobs.