Planet Copenhagen forside

Foto:Wonderful Copenhagen

Velkommen til Planet Copenhagen

Vi har én planet, og den skal vi passe på, sammen. Turisme handler om at besøge nye steder på vores planet - og møde mennesker, få ny inspiration og fælles oplevelser, mens vi gør det. 

Klimakampen, energikrisen og verdensmålene stiller krav om, at vi alle - og hver især - tager mere ansvar gennem bæredygtig handling. Både som gæst, vært, branche og destination.

Danmarks hovedstad inspirerer allerede i dag verden til at handle mere bæredygtigt gennem de mange millioner af gæster, der hvert år besøger os og rejser hjem med inspiration til, hvordan bæredygtighed og øget livskvalitet kan blive to sider af samme sag. Vi tror på, at turismen i hovedstaden i endnu højere grad kan blive en del af løsningen på de globale bæredygtighedsudfordringer. Når verden kommer til København, kan og skal København medvirke til at forbedre den. Ligesom gæsterne fra hele verden kan og skal medvirke til at skabe en endnu bedre hovedstad. Derfor Planet Copenhagen!

Branchen er allerede fyldt med best pratice, business cases og praktiske erfaringer, som skal deles og genbruges mere og bedre. Samtidig skal vi videre og sætte nye ambitioner sammen. Bæredygtighed er en styrkeposition, vi ikke må tage for givet. Derfor skal vi mødes og derfor skal du save the date.

Kom og vær med den 27. september på The Plant (lige ved Kløvermarken), hvor vi i fællesskab sætter fokus på både handlinger og nye højder.

Se programmet her.

Tirsdag den 27. september kl. 08:15 – 16:00

The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København S

Køb din billet her

Planet CPH app

Planet CPH (App)

App'en har til formål at inspirere besøgende i København til mere bæredygtig adfærd.

Foto: Wonderful Copenhagen