MeetDenmark logo
Lene Midtgaard

Nyt ansigt i sekretariatet

Foto: Kim Tams

Lene Midtgaard er netop startet i MeetDenmark, og hun kommer med en solid baggrund inden for den bæredygtige omstilling. Lene skal b.la. sidde med den nye bæredygtighedsplan og fortsætte arbejdet med de mange bæredygtighedsinitiativer.

Lene Midtgaard er netop startet i MeetDenmark som senior projektleder og skal være ansvarlig for MeetDenmarks bæredygtighedsindsats. Hun er uddannet Cand.scient.pol. og fagjournalist og har en bred erfaring inden for den grønne omstilling fra Danmarks Naturfredningsforening, MiljøPunkt Østerbro, CONCITO og Etisk Handel Danmark.

Lene har arbejdet med udvikling af lokale miljøprojekter, kommunale klimahandleplaner og globale bæredygtige værdikæder og skal blandt andet udvikle MeetDenmarks nye bæredygtighedsplan. Ligeledes kommer hun til at fortsætte arbejdet med MeetDenmarks mange bæredygtighedsinitiativer i Partnerskabet for bæredygtig turismeudvikling inden for f.eks. certificeringer og værdikædesamarbejder.

"Jeg glæder mig allerede over samarbejdet med erhvervet og destinationerne. Der er nu og bliver i de kommende år stillet flere og flere krav til virksomhedernes arbejde med bæredygtighed og jeg er imponeret over den store vilje og åbenhed, som jeg allerede har møde blandt vores medlemmer og samarbejdspartnere" siger Lene Midtgaard

Derudover skal Lene Midtgaard stå i spidsen for projektet "Nudging til grønne valg: Plantebaserede madoplevelser til møder og kongresser". Projektet er støttet med 1,5 mio. kroner fra Fonden for Planebaserede Fødevarer og skal give mødekøbere og køkkener mere viden om grønne fødevarer og teste, hvordan der kommer mere plantebaseret mad på tallerkenerne til møder og konferencer. Projektet er et samarbejde med Plantebaseret Videnscenter

Lene Midtgaard LMI

Senior Manager - MeetDenmark

lmi@woco.dk