AM Copenhagen

Meetingplace byder nyt designbureau velkommen

Foto: AM Copenhagen

Det strategiske designbureau AM Copenhagen har for nylig meldt sig ind i Meetingplace-netværket. I den forbindelse har vi talt med Co-Managing Director, Nanna Sverrild om deres alsidige arbejde og lysten til at finde frem til den rette strategiske løsning. 

Q: Kan du fortælle lidt om jeres virksomhed og de opgaver, I sidder med? 

"Vi er sådan nogle, der hjælper andre virksomheder med at finde kernen i, hvordan de vil opleves, og forløser det med design og kommunikation. Nogle vil sige, vi laver logoer, websites og design af f.eks. events, layout af menukort, SoMe-indhold og produkter. Andre vil sige, vi laver strategisk branding, som hjælper dem med at skabe en sund forretning. Vi er optagede af, hvad strategiske kreative løsninger kan. Derfor har vi også podcasten Design Kan, hvor vores stifter Kristina May mødes med meningsdannere, forretningsudviklere og andre profiler og taler om, hvad design kan.  

For design kan forføre, drive strategier – og så kan det være bæredygtigt.  

Det er et privilegium at få lov at arbejde sammen med ambitiøse mennesker, virksomheder og organisationer inden for meget forskellige brancher. Store og små. Danske og internationale. Fra Noma til Broste. Og fra Il Buco over Trapholt til Hotel Wide."  

Q: Der har på det seneste været travlt i branchen. Er det et billede, I kan genkende? 

"Vi arbejder på en måde, hvor hverken vores kunder eller vi oplever, at vi har for travlt. Det handler i bund og grund om, at vi tror på, at mennesker trives, og de bedste partnerskaber og løsninger udvikles, hvor der er en god balance. "

Q: Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace, og hvad håber I at få ud af det? 

"Meetingplace er for os en mulighed for at møde spændende mennesker og virksomheder, som blandt andet vil drive en bæredygtig udvikling, er nysgerrige og ser muligheder i at skabe noget nyt sammen. Det kunne være koncepter for events, design af digitale produkter, forretningsudvikling eller et forførende menukort."

Q: Hvad ser I af samarbejdsmuligheder i netværket ift. de andre medlemmer? 

"I de ni år vi har eksisteret, har vi samarbejdet med alt fra start-ups til store globale virksomheder. For os handler det om at se muligheder. Vi kan byde ind med eksempelvis facilitering af workshops og møder, keynote talks, design af venues, place-branding og produktudvikling. "

Læs mere om AM Copenhagen.