Sommereventyr

Danmarkskampagne

Foto: Wonderful Copenhagen

Danmarkskampagnen kører på tværs af landet og for København er formålet at tiltrække overnattende danskere til hovedstaden.

Danmarkskampagnen kører både på tre niveauer. Det nationale, et by-niveau med deltagelse af de fire storbyer, samt et københavnsk niveau.

Med denne kampagne ønsker vi at tiltrække overnattende danske gæster til hovedstaden i sommerperioden. Herudover arbejder vi med at inspirere danske, tyske og norske sommerhusgæster, som opholder sig på Sjælland og Lolland-Falster ind til København og Frederiksberg på en dagstur

Det gør vi med videoer, som skal inspirere til en ferie i hovedstaden og med klik-annoncer, som skal trække trafik ind til visitcopenhagen, hvor det brede udbud af oplevelser og overnatnings-muligheder eksponeres.

Danmarkskampagnen er lavet i samarbejde med VisitDenmark og eksekveres på storby-niveau i regi af Dansk Storbyturisme

Der er blevet udviklet en fælles landingpage for de fire byer og nedenfor kan du se filmen, der promoverer Aalborg, Aarhus, Odense og København samlet.

Grafisk materiale fra kampagnen

Danmarkskampagne
Daniel Rasmussen

Hent indhold fra kampagnen

Her på siden kan du afspille vores kampagnefilm og du kan selv downloade den i forskellige formater til brug i egen markedsføring.