Wonderful Copenhagen
Pink Design

De 10 udvalgte virksomheder

Læs nærmere her om de udvalgte virksomheder, som deltager i Kickstart Innovationen

Kilroy Group Travel 
Kilroy Group Travel vil i Kickstart Innovation gentænke den traditionelle studietur til en mere nutidig, relevant og bæredygtig fremtid. Dette vil ske gennem en sammensætning af turisme og uddannelse i form af et hybrid studietursforløb for uddannelsesinstitutioner i samarbejde med tilkoblede organisationer, således studieturen oparbejder en mere lærerig og bæredygtig vinkel.

Virksomhedens hjemmeside: https://www.kilroy.dk/studieture

 

MCI Copenhagen
MCI Copenhagen vil i Kickstart Innovation fokusere på at skabe en unik hybrid løsning til møder, events og konferencer, således kvaliteten af de virtuelle møder forbedres og afholdes under sikre rammer. Virksomheden er en global event- og marketingvirksomhed, der skaber virtuelle og fysiske arrangementer og møder, som styrker folks evne til at levere, opfinde og vækste. Dette indebærer løsninger vedrørende strategisk og digital kommunikation og foreningshåndtering.

Virksomhedens hjemmeside: https://www.mci-group.com/da-dk/

 

StaySeat
StaySeat ønsker at arbejde med et produkt bestående af trådløse varmehynder med justerbar varmeeffekt til bagdel og ryg. Virksomheden håber på at dette vil være et bæredygtigt produkt, som foretrækkes frem for strøm- og gaskrævende varmelamper til udendørs arealer. Med StaySeats udvikling af produktet vil det give mulighed for at gæster og turister kan sidde udenfor det meste af året, hvilket gør det udendørs ophold mere attraktivt og er relevant under COVID-19-pandemien. StaySeat blev etableret i 2020 med et formål om at udvikle og sælge varmeelementer, samt andet tilbehør til møbler. 

Virksomhedens hjemmeside: https://www.linkedin.com/company/stayseat/

 

Familio
Familio vil benytte Kickstart Innovation som en mulighed til at udvikle en platform, der kan hjælpe oplevelses- og madaktører med at udjævne udsving i antal besøgende i løbet af dagen, således gæsternes besøg spredes over hele dagen. Familio har tidligere erfaring med udvikling af softwareløsninger til oplevelsesindustrien, men ønsker at skabe mulighed for nye indtjeningsmuligheder og en bedre samlet kapacitet for oplevelses- og madaktørerne, samtidig med at gæsterne kan få en tryg oplevelse med god afstand.

Virksomhedens hjemmeside: https://familiohq.com/

 

DigitalGuest
Med en grundlæggende intention om at erstatte fysiske papirmaterialer på hoteller har DigitalGuest digitaliseret gæsterelationen for hoteller, feriehuse og campingpladser. DigitalGuest vil i Kickstart Innovation fokusere på at videreudvikle deres platform til oplevelsesbranchen, så det skaber bedre mulighed for at kommunikere og dele information mellem oplevelsesudbyderen og gæsten med et minimum af fysiske kontaktflader.

Virksomhedens hjemmeside: https://digitalguest.com/da/

 

GoVisit
GoVisit tilbyder en kommunikationsplatform i form af en app, der nemt kan skabe et overblik over nærliggende attraktioner og oplevelser for turister. Løsningsforslaget til Kickstart Innovation er en overbygning til virksomhedens eksisterende app, hvor de ved hjælp af beacon-teknologi kan sende besked ud til gæsternes mobil via app’en, som befinder sig i nærheden af nærliggende seværdigheder og oplevelser, som gæsten måske ellers ville have overset.

Virksomhedens hjemmeside: https://www.govisit.dk/

 

UrbiHunt
En digital platform, der leverer udendørs oplevelser, hvor brugerne skal løse et udendørs escape room-mysterium med hele byrummet som spilleplade. Mysterierne spilles via en app, der gennem GPS, tidtagning og real-time synkronisering mellem brugernes enheder, skaber en forbedret spiloplevelse. UrbiHunt er i sit tidlige stadie og vil i Kickstart Innovation arbejde med videreudvikling af deres digitale platform, så flere turismeaktører kan få direkte eksponering i spillene. Produktets formål er at bringe flere potentielle kunder til butikkerne, caféerne og kulturinstitutionerne i centrale byområder.

Virksomhedens hjemmeside: https://www.urbihunt.com/

 

GoBoat
GoBoat ønsker at digitalisere deres analoge processer gennem en ny app, der formidler bæredygtig brug af havnen, sikkerhedsprocedurer og anbefalinger til kajens oplevelses- og madaktører, således disse bliver synlige for GoBoat’s gæster og på sigt for alle brugere af havnen. Denne virksomhed gør sejloplevelsen på vandet tilgængelig for alle. GoBoat udlejer elektriske både i København og Aalborg, der giver de sejlende muligheden for at opdage og udforske havnens gemte kroge.

Virksomhedens hjemmeside: https://goboat.dk/

 

Kiddo
Med en bæredygtig vision om at give børn og unge flere oplevelser fremfor fysiske ting, har Kiddo udviklet en digital platform, der formidler oplevelsesgaver til børn og unge. I Kickstart Innovation vil Kiddo fokusere på at videreudvikle platformen, således den i højere grad tilpasses et digitalt format og bliver mere integrerbart med virksomheders systemer samt udvikle nye digitale gavekortsløsninger med avatars, der gør slutproduktet sjovere for børn og unge.

Virksomhedens hjemmeside: https://www.kiddo.dk/

 

StoryHunt
StoryHunt tilbyder en platform til interaktive podcasts, hvor brugeren tages op af sofaen og ud på eventyr i den virkelige verden. Dette foregår gennem en kombination af en kortbaseret platform og podcasts. I Kickstart Innovation vil StoryHunt udvikle konceptet Walking Dinners, som giver brugeren en samlet oplevelse, hvor de gennem interaktive podcasts bliver guidet gennem eksklusive mad- og kulturoplevelser ved storbyens madaktører. 

Virksomhedens hjemmeside: https://storyhunt.dk/work