Wonderful Copenhagen
Guided tour

Dansk Arkitektur Center

Den digitale forretningsmodel for ture om Københavns arkitektur målrettet internationale gæster

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion, som formidler arkitektur og design gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk. Siden nedlukningen under COVID-19 har DAC oplevet et stort fald i besøg og omsætning, eftersom centerets internationale gæster udebliver.

DAC ønsker derfor at benytte Kickstart Kulturturismen som en mulighed for at udvikle et digitalt og Coronavenligt turprodukt, som er målrettet de internationale gæster, og som kan fremtidssikre en del af DAC’s turforretning. Produktet skal bl.a. indeholde en digital tur i København og online dialoger om dansk arkitektur, byudvikling, design og livskvalitet. Således vil produktet muliggøre oplevelser med DAC uden at rejse til Danmark.

Forløbet for DAC indebærer en afklaring af den specifikke målgruppe og en undersøgelse af, hvordan DAC kan nå ud til denne. DAC vil ligeledes undersøge, hvordan de kan skabe et digitalt produkt, der både er innovativt og interagerende samt afklare forretningsmodellen for dette produkt.

Klik her for at læse om de 16 andre kultur-test-labs og deres løsningsideer.