MOSAIK - small header logo
Glyptoteket

Dansk Storbyturismes netværk

Foto: Daniel Rasmussen

Netværk udbudt af Dansk Storbyturismes destinationsselskaber for kultur- og turismeaktører. 

Light Festival
Foto: Daniel Rasmussen

CopenCore Kulturturismenetværk
 

Wonderful Copenhagens nye kulturturismenetværk skal styrke hovedstadens kulturinstitutioner til at få mere ud af turismen gennem viden om turistens behov og præferencer, på baggrund af nyeste prognoser for Hovedstadens turisme samt relevante analyser eller nye større initiativer/events i byen, der kan være løftestang for kulturinstitutionerne. Læs mere og meld jer til her.

 

BÆRBART - netværk for bæredygtig udvikling
 

BÆRBART er et netværk for turismevirksomheder i Aarhusregionen, der fokuserer på eller har interesse i bæredygtig udvikling. Her deler virksomheder deres erfaringer med bæredygtighed, får ny viden fra eksperter og opnår konkrete indsigter, som de kan anvende i deres egen praksis. Netværket er åbent for alle medarbejdere med interesse for bæredygtighed og er gratis for VisitAarhus-partnere. Læs mere og se kommende arrangementer her.

 

Kulturturismenetværk Odense

VisitOdenses nye kulturturismenetværk skal styrke Odenses kulturinstitutioners tværgående samarbejde og viden om turistens behov og præferencer. Kulturturismenetværk Odense sætter spot på de nyeste prognoser for byens turisme via relevante analyser, der kan være løftestang for kulturinstitutionerne. Herunder hvilke potentialer byens kulturtilbud har og kan skabe gennem et bredt samarbejde mellem byens kulturinstitutioner. Helt aktuelt arbejdes der med en fælles kulturturismemanifest, der skal sætte retningen for kulturturismen i Odense i de kommende år – til glæde for besøgende og for kulturforbruget i byen.

Er din institution interesseret i at blive en del af kulturturismenetværket, så skriv til følgende mail: Docth@odense.dk

Læs også

Urban outdoors in Copenhagen
Temaer
Drinks with a harbour view - Kulturtårnet on Knippelsbro
Analyser og værktøjer
Familie i Helsingør ved vandet
Cases
noma garden
Podcast