comwell borupgaard snekkersten restaurant dinner venue Elsinore

Venues til middage og receptioner

Foto: Comwell Borupgaard

En succesfuld dag slutter med en speciel aften. Spis som de kongelige. Kom helt tæt på havets liv. Smag streetfood fra hele verden eller oplev en gastronomiske perle. Mulighederne er mange i Helsingør.

dinner at the maritime museum of Denmark in Elsinore
Maria Dønvang

M/S Museet for Søfart

En middag midt i danmarkshistorien, i unikke omgivelser og prisvindende arkitektur. Historiske fund og gigantiske filmprojektører med visuelle formidlinger, skaber rammerne om oplevelsen. På den gamle og historiske Kulturhavn Helsingør, har Museet for Søfart plads til 250 siddende gæster.

Brasserie 1861 at Hotel Marienlyst in Elsinore
Marienlyst

Brasserie 1861

Oplev en innovativ middagsoplevelse, hvor nordisk og fransk køkken smelter sammen. Brasserie 1861 er Marienlyst Strandhotels gourmet restaurant og her kan du nyde udsigten over Øresund. Du vil komme på en sansemættende rejse, der er inspireret af naturen og havet. Køkkenet har høje standarder og bruger de lokale råvarer og fisk, som Marienlyst er omkranset af.

dinner venue kronborg dansesalen
Thorkild Jensen

Kronborg Slot

I århundreder har Kronborg Slot været eksklusivt for den kongelige familie og deres store festmiddage. I dag kan de royale omgivelser nydes af virksomheder og private gæster. Det er en helt unik middagsoplevelse i de store balsale. Kronborg Slot er en fantastisk blanding af dansk historie, renæssancens rustik, med et spor af ynde og Hamlets dramatik.

the culture yard in elsinore
Daniel Rasmussen

Kulturværftet

Kulturværftet er kulturhus udover det sædvanlige. Oplev ikonisk arkitektur og en havudsigt så langt øjet rækker. Et unikt rum, skræddersyet til events, møder og konferencer. Her kan events kombineres med middage, shows, koncerter eller andre aktiviteter.

Danish Museum of Science & Technology
Kim Matthai Leland

Danmarks Tekniske Museum

En af de fineste samlinger af teknologi og videnskab i Nord Europa. Midt i al den teknologi der har ændret vores liv gennem de sidste 150 år kan du mødes, mingle og blive mæt. Det tekniske univers, fyldt med oplevelser og historie, er egnet til middage og receptioner op til 60 gæster.

the øresund aquarium elsinore meetings events
The Øresund Aquarium

Øresundsakvariet

Smukke, maritime omgivelser danner rammen for møder, receptioner eller konferencer. Pauserne kan eventuelt byde på anderledes og spændende aktiviteter. Her kan I komme tæt på det maritime liv med havsafari og en hands-on oplevelse med akvariets levende væsener.

Værftets madmarked in helsingør Copenhagen
Værftets Madmarked

Værftets Madmarked

Kom på en kulinarisk verdensomsejling og oplev et hav af streetfood koncepter. På Værftets Madmarked kan du smage alt fra syrisk tapas, til fish n’ chips af frisk torsk, flæskestegssandwich, søde sager og meget mere. Et socialt og folkeligt samlingspunkt, med noget for enhver smag. Større selskaber fra 20 personer, kan få plads ved et langbord og blive budt på de bedste signaturretter fra alle madboderne.

comwell borupgaard snekkersten restaurant dinner venue Elsinore
Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

Idyl, intim atmosfære og Nordsjællands naturskønne område lige udenfor døren. På den hyggelige herregård, Borupgaard, kan du i billedskønne omgivelser holde mindre intime møder eller store selskaber op til 330 personer.

Hotel Bretagne in Hornbæk
Hotel Bretagne

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne er et klassisk dansk badehotel i Hornbæk. I tidernes morgen var stedet velbesøgt af kunsterne Drachmann og Krøyer. I restauranten vil du opleve en panoramaudsigt over Hornbæk sø og få serveret en menu der har rødder i det nordiske og franske køkken. Restauranten har plads til 100 gæster.

Hornbækhus restaurant shared dinner concept elsinore copenhagen
Hornbækhus

Hotel Hornbækhus

Hornbækhus er et charmerende og autentisk træhus fra 1904. Middagskonceptet er at mødes i spisestuen ved de ikoniske langborde til et dejligt måltid. Samtalerne kan flyde henover de store middagstallerkner, mens kartoflerne bliver sendt rundt. Menuen er sæsonbetonet og afspejler årstider. Stilen er enkel og køkkenets fokus er på de gode råvarer.

Anne Nikolaides
Din Helsingør Kontakt

Senior Manager - Meetings & Incentives

ani@woco.dk

elsinore city view copenhagen
Sådan kommer du til Helsingør
meeting at Marienlyst in Elsinore
Hoteller & Venues
seafront hotel marienlyst meeting conferences elsinore
Sociale aktiviteter i Helsingør
the culture yard in elsinore
Let's meet in Elsinore