view

Copenhagen Photo Festival

Foto: Martin Kaufmann

Copenhagen Photo Festival er Nordens største fotofestival, med mere end 30 forskellige udstillinger fordelt rundt på gallerier, museer og kunstinstitutioner i København. 

Udfordringen

Copenhagen Photo Festival har sikret en helårs lejekontrakt af deres fysiske lokation på Refshaleøen, som de vil benytte til at afholde events årets rundt. 

Med den fysiske lokation følger lavpraktiske udfordringer såsom manglende varme, toiletforhold etc. Dette er en udfordring for brugen af lokationen som et helårs kulturtilbud.

Processen

Copenhagen Photo Festival har besluttet, at de vil teste et fysisk workshopformat af. I sommermånederne vil workshops finde sted på Refshaleøen, og resten af året i Villa Kultur på Østerbro. 

Visionen for deres fysiske lokation er et ”co-creation lab”, hvor alle workshopdeltagerne er co-creators på den nye helårs fotofestival. Copenhagen Photo Festival vil afholde to workshops i november, som skal give dem værdifuld viden om deres målgruppe samt workshopformatet.

Evaluering

Workshopdeltagere skal evaluere oplevelsen, så denne viden kan bruges til at definere next-steps for Copenhagen Photo Festivals overgang til helårs kulturtilbud.