Webnorth

Digitalt bureau melder sig ind i Meetingplace

Foto: Webnorth

Webnorth er det seneste digitale bureau til at melde sig ind i Meetingplace-netværket. Bureauet kommer med mere end 10 års erfaring inden for custom-made udvikling af WordPress og web-app-løsninger og arbejder med alt fra websites til digitale produkter.

I forbindelse med indmeldelsen har vi talt med virksomhedens COO, Jacob Munche Spardahl. 

 

Q: Kan du fortælle lidt om, hvad I arbejder med? 

"Vi er specialiseret i bureausamarbejde, som betyder at vi sidder som digital partner for flere danske bureauer med speciale inden for strategi, digitalt design og kommunikation. 

Vi arbejder med mantraet: innovation, kvalitet og god karma. Vi arbejder gennemsigtigt med vores processer, hvilket betyder, at samarbejdsbureauer og kunder har adgang til data såsom brugte timer m.m. 

Vi har også mange projekter inden for rådgivning om digital strategi, research og kortlægning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en forståelse for den digitale strategi, da det skal understøtte stærke kunderejser og forretningsstrategier og gøre fremtidig alignment og udvikling nemmere. 

Vi synes selv, at vi har nogle af de bedste kunder, som hver uge stoler på os og lægger deres udviklingsopgaver i vores hænder. Det er vi utrolig stolte af, og det er et ansvar, som vi tager yderst seriøst og gør alt for at leve op til hver dag.” 

 

Q: Hvordan er en virksomhed som jeres endt med at arbejde med aktører inden for turisme-og mødebranchen? 

”Webnorth har flere medarbejdere med erfaring fra turisme- og mødebranchen, og det fylder en del internt i Webnorth, når vi tager på vores årlige ture, hvor turene altid er nøje skemalagt. Bl.a. til større konferencer om WordPress, men også konferencer om fremtidens digitale muligheder. 

Udover dette så er arbejdet med WoCo startet med et projekt i tæt samarbejde med AM Copenhagen. Projektet er vi stadig tæt på den dag i dag, hvor vi fortsat sikrer drift og optimering af løsningen gennem vores service team.” 

 

Q: Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace, og hvad håber I at få ud af det? 

”Webnorth lever af at konstant dygtiggøre sig og følge med den digitale udvikling, og en af måderne er gennem møder med spændende mennesker og virksomheder, som tit har andre metoder og processer end en selv. Netværket er samtidig en god mulighed for at få bredt kendskabet til Webnorth og vores kvaliteter, som vi er meget stolte af.” 

 

Q: Hvad ser I af samarbejdsmuligheder i netværket ift. de andre medlemmer? 

”Webnorth samarbejder med alt fra start-ups til store internationale virksomheder. Vi kan hjælpe med at kortlægge og skabe en forståelse for digitale løsninger gennem workshops og derefter udvikle løsningen. Inden for turisme- og mødebranchen kunne det bl.a. være digitale løsninger til at indsamle og dele information mellem deltagere, leverandører og interessenter. Det kunne også være registrering eller gamification for at udfordre og aktivere deltagere før, under og efter arrangementer.” 

 

Læs mere om Webnorth.