Sommer view

Tre Internationale hotelkæder og et dansk boutiquehotel melder sig ind i Meetingplace

Foto: Jesper Rais

Meetingplace-netværket har siden sidst budt fire nye hoteller velkomne. Tre af disse hører til internationale hotelkæder, der for første gang har åbnet hotel i København.  

De store internationale hotelkæder har for alvor fået øjnene op for København, og flere af disse har for nylig åbnet deres første hotel i hovedstaden. Blandt dem er 25hours Hotels, Motel One og Zoku, som alle meldt sig ind i Meetingplace-netværket.  

Med henholdsvis 243 og 200 værelser og en ideel placering i hjertet af København er 25Hours Hotel og Motel One oplagte valg for gæsten, der ønsker at mærke byens puls og være tæt på det hele.  

Udover det nye hotel i København er tyske 25Hours Hotel repræsenteret i Berlin, Hamborg, Düsseldorf, Frankfurt, Køln, München, Wien, Zürich, Paris, Firenze og Dubai. Derudover har kæden planer om at åbne endnu et hotel i København. 

“Valget af København var for 25hours Hotels mere et spørgsmål om lyst end ud fra det store økonomiske perspektiv. Tiden var rigtig, lokationen perfekt, og vi føler, at vi kan bidrage med noget kant og nytænkning til det københavnske hotelmarked. Som et stærkt brand med international baggrund er vi glade for at have slået de første rødder i Skandinavien. Faktisk elsker vi København så meget, at vi åbner endnu et hotel i 2024 på Papirøen,” fortæller Lise Egenius, 25hours Hotels hotelchef. 

Tyske Motel One Copenhagen åbnede 1. oktober 2021 på den velkendte hoteladresse Løngangstræde 27. Den tyske kæde består indtil videre af 79 budget designhoteller i bl.a. Tyskland, Storbritannien, Frankrig og USA. Kæden ser et stort potentiale i København. 

“Jeg tror på, at København vil forblive top destination i mange år frem, da byen forsat udvikler sig og hele tiden tilbyder mere. Det samme gælder for byens hoteller. De sidste mange år er der kommet nye til, ligesom at ældre hoteller er blevet renoveret. Derfor tilbyder København nu også nogle af de bedste hoteller i Europa, og jeg er af den overbevisning at det kun gør os bedre hver især,” fortæller Karen Henneberg, Motel One Copenhagens hotel manager. 

Hos Zoku kan overnattende gæster vælge mellem 160 værelser og nyde godt af den korte afstand til både Bella Center og lufthavnen. Hotellet er det tredje i rækken for den hollandske hotelkæde, der har planer om at åbne endnu et hotel i Paris. 

“Vi åbnende vores første hotel i Amsterdam tilbage i 2016, og efter den succesfulde åbning, kiggede vi efter et lignende marked. Hertil valgte man at søge mod det københavnske marked, som har været i stor vækst de seneste mange år, og som har en spændende fremtid foran sig. Derfor ser vi også et stort potentiale for byen," fortæller Jimmi Mortensen, der er salgschef hos Zoku Copenhagen. 

Som det eneste ikke-internationale hotel har Hotel Coco meldt sig ind i Meetingplace. Botiqoue-hotellet ligger centralt placeret på Vesterbrogade og har 88 værelser at vælge imellem.  

Fælles for alle hotellerne er, at de ser stor værdi i Meetingplace-netværket. 

“Konkurrence er sundt, men samarbejde er endnu bedre, og jeg tror på, at det også er vejen frem for hotellerne i København og for vores udvikling på hvert hotel. Derfor glæder det mig meget, at Motel One Copenhagen er blevet en del af Meetingplace, hvor vi kan mødes med ligesindede, og hvor vi kan bidrage til, at København forbliver top-pick for rejsende,” fortæller Karen Henneberg, der suppleres af Lise Egenius:  

“Meetingplace er en god måde for os at holde os opdateret på. Vi værdsætter at connecte med andre fagfolk og deltage i de forskellige workshops, der tilbydes, da vi altid har fokus på at dygtiggøre os.” 

Også Zoku ser frem til at kunne sparre med andre medlemmer og arbejde sammen om at få events til byen. 

“Det, som vi håber at få ud af Meetingplace, er det store netværk, hvor vi kan hjælpe hinanden med at skabe endnu mere opmærksomhed og få endnu flere spændende kongresser og events til København.“  

 

I kan læse mere om hotellerne her: 

25Hours Hotel 

Motel One 

Zoku Copenhagen 

Hotel Coco