Restaurant Barr

Har din restaurant brug for bedre indtjening, nye medarbejdere og/eller at blive dygtigere til bæredygtige storytelling?

Foto: Daniel Rasmussen

Restore Restaurants tilbyder tre gratis rådgivningsforløb til restauranter i hovedstaden i efteråret 2022.

Hvert forløb afvikles som en fire timers workshop. Her vil eksperter med hands on-erfaring hjælpe dig med at lægge en effektiv og overskuelig handlingsplan med udgangspunkt i netop dine behov, udfordringer og muligheder.

De tre rådgivningsforløb

Hvordan 'brander' man sig selv overfor eksisterende og nye medarbejdere? 

At finde og holde på de rette medarbejdere er en stor udfordring for de fleste (i branchen). På dette rådgivningsforløb får du metoder og konkrete ideer og tiltag til, hvordan du kan at gøre det rigtige for din virksomhed. Workshoppen bliver drevet af Claus Bendsen, der har 20 års aktiv erfaring som rådgiver. Claus har arbejdet både strategisk og praktisk med employer branding for bl.a. Ørsted, TDC NET samt for mindre virksomheder i byggeriet, it mm. Det er især strategisk positionering samt den praktiske udrulning, Claus fokuserer på.  

  • Dato: Onsdag d. 02.11 kl. 10-14 
  • Location: TBD 
  • Maks antal deltagere: 20 personer (først til mølle)  

 

Forbedrer din indtjeningen gennem bedre prissætning

Hvornår er prisen fair? Hvordan kan man hæve prisen og uden at få ondt i maven? Hvordan skal man forholde sig til stigende råvarepriser? 

Det er nogle af spørgsmål du vil blive klogere på, på dette rådgivningsforløb. Casper Mønsted vil underviser og han er en af Danmarks førende eksperter i prissætning og mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder forbedre indtjeningen gennem bedre prissætning. Et af Casper hovedfokusområder er at sikre at sikre, at priserne afspejler den værdi produkterne eller servicen skaber for kunderne.  

Derudover har Casper stor ekspertise i, hvordan priserne bedst kommunikeres, så produkter og services fremstår så attraktive så muligt og så kunderne guides i retning af at vælge det du ønsker, de skal vælge. 

  • Dato: Mandag d. 07.11 kl. 10-14 
  • Location: TBD 
  • Maks antal deltagere: 10 personer (først til mølle)  

 

Hvordan arbejder du med bæredygtige storytelling?

På dette rådgivningsforløb bliver du selv i stand til at omsætte dine egne bæredygtighedshistorier til konkrete historie på tværs af dine sociale medier. Workshoppen bliver drevet af Mette Willert. Hun er Content Strategist og Visual Storyteller og har 10 års erfaring i arbejdet med visuel content og communities – både på et praktisk og et strategisk niveau for store såvel som mindre offentlige og private virksomheder.  

  • Dato: Mandag d. 14.11 kl. 10-14 
  • Location: TBD 
  • Maks antal deltagere: 20 personer (først til mølle)  

Det praktiske

De tre rådgivningsforløb finder sted i november 2022, og deltagelsen er gratis. Hvert forløb er én workshop af fire timers varighed og du kan tilmelde dig til en workshop eller flere. Du kommer til at møde kolleger fra branchen med samme udfordringer, og når forløbet afsluttes, har du en konkret handlingsplan, du kan implementere i driften af din virksomhed for at skabe den nødvendige forandring.

For at deltage skal du kunne registrere dine fire timer, som du lægger i workshoppen, underskrive en ”De minimis erklæring” (hvordan du rent praktisk gør det, skal vi nok hjælpe dig med), og du skal have lyst til at lære i fællesskab med dine kolleger i branchen.

Fristen for tilmeldinger er 26. oktober 2022

 

Tilmeld dig her

Hvem er vi? 

Projektet Restore Restaurants vil hjælpe hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19. 

Formålet er at sikre restauranternes langsigtede overlevelse og bruge krisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i branchen. Projektet løber fra maj 2020 til december 2022. 

Restore Restaurants har en bred partnergruppe bag sig med deltagelse af: FOOD Organisation of Denmark, DRC, HORESTA, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til projektleder Mikala på 29104714, eller sende en mail til restore@woco.dk

 

 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse