Gå til indhold
Redbull diving event Copenhagen

Events i København

Foto: Romina Amato

Wonderful Copenhagen tiltrækker, udvikler og aktiverer events. Det gør vi både med henblik på at profilere København internationalt, for at tiltrække gæster til byen og skabe liv og oplevelser for besøgende og lokale.

I Wonderful Copenhagen anser vi megaevents for at være en af de stærkeste katalysatorer til strategisk udvikling og det er med dette udgangspunkt, at vi proaktivt tiltrækker internationale kultur- og sportsbegivenheder, ud fra hvordan de kan bringe udvikling til byens styrkepositioner eller strategiske indsatsområder.

Eventindsatsen foregår i regi af Copenhagen Eventures, der er den officielle megaevent organisation for København. Enheden er etableret i et samarbejde mellem Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune og samarbejder med nationale værter og internationale rettighedshavere, og rådgiver parterne i forbindelse med bud og afvikling af internationale kultur- og sportsbegivenheder.

Eventvideo

Videoen "I am Copenhagen" viser København frem som eventby og er en del af arbejdet med promovere byen over for rettighedshavere og beslutningstagere i eventbranchen.

Internationale omtaler af eventbyen København

Vi arbejder løbende på at positionere København i de internationale sport event medier med henblik på at stå stærkt i kampen for at tiltrække fremtidige events.

 

Oversigt over vundne events

Se liste over kommende og tidligere events, som Wonderful Copenhagen har været med til at få til hovedstaden.

Grand Depart
Foto: Lars Moeller

Værtskabsaktivering

Med et ønske om, at skabe bredere engagement og større stolthed har Copenhagen Eventures igangsat et nyt projekt målrettet værtsskabsaktivering i forbindelse med afholdelse af større begivenheder. Konkret er det vores hensigt at udnytte den massive opmærksomhed begivenhederne skaber, til strategisk og praktisk at distribuere den Københavnske fortælling og til at udnytte den givne begivenhed til at skabe stolthed og engagement blandt byens borgere og erhvervsliv.

Praktisk effektueres modellen i en digital contentpakke til hver event, stillet gratis til rådighed online. Materialet vil blive udviklet til alle megaevent og til udvalgte øvrige begivenheder. Vi håber med tilgangen at kunne skabe et genkendeligt univers, som borgere og erhvervsliv vil tage del i, uden nødvendigvis at være en del af begivenhedens nære miljø

Have_some
Wonderful Copenhagen

Det er ganske let for din virksomhed at blive en del af Have Some Copenhagen. Denne folder giver dig en hurtig introduktion af hvad aktivering ved events handler om, og giver samtidig håndgribelige eksempler på hvordan materialet har været anvendt.

Get Social: