Redbull diving event Copenhagen

Events i København

Foto: Romina Amato

Wonderful Copenhagen tiltrækker, udvikler og aktiverer events. Det gør vi både med henblik på at profilere København internationalt, for at tiltrække gæster til byen og skabe liv og oplevelser for besøgende og lokale.

I Wonderful Copenhagen anser vi megaevents for at være en af de stærkeste katalysatorer til strategisk udvikling og det er med dette udgangspunkt, at vi proaktivt tiltrækker internationale kultur- og sportsbegivenheder, ud fra hvordan de kan bringe udvikling til byens styrkepositioner eller strategiske indsatsområder.

Som en del af Copenhagen Megaevents varetager Wonderful Copenhagen arbejdet med at tiltrække internationale events på vegne af Københavns Kommune.

 

Eventvideo

Videoen "I am Copenhagen" viser København frem som eventby og er en del af arbejdet med promovere byen over for rettighedshavere og beslutningstagere i eventbranchen.

Internationale omtaler af eventbyen København

Vi arbejder løbende på at positionere København i de internationale sport event medier med henblik på at stå stærkt i kampen for at tiltrække fremtidige events.

 

Oversigt over vundne events

Se liste over kommende og tidligere events, som Wonderful Copenhagen har været med til at få til hovedstaden.

Grand Depart
Foto: Lars Moeller

Værtskabsaktivering

Wonderful Copenhagen tilbyder et grafisk værktøj, som eventaktører frit kan bruge til at skabe bredere engagement i byen. Konkret er det vores hensigt at udnytte den massive opmærksomhed begivenhederne skaber, til strategisk og praktisk at distribuere den Københavnske fortælling og til at udnytte den givne begivenhed til at skabe stolthed og engagement blandt byens borgere og erhvervsliv.

 

Have_some
Wonderful Copenhagen

Her kan du hente en folder, der introducere Københavns værtskabsaktiveringsmodel og hvordan events kan benytte den.