Restore Restaurants rådgivningsforløb 2021

Har din restaurant brug for en ny handlingsplan for fremtiden? (2021)

17.9.2021
Foto: Giuseppen Liverino

Restore Restaurants tilbyder fire rådgivningsforløb til restauranter i hovedstaden i efteråret 2021. Med udgangspunkt i din restaurants situation får du hjælp til at lægge en effektiv og overskuelig handlingsplan, som styrker og fremtidssikrer din forretning.

 

De sidste 18 måneder har været hårde for alle i branchen, og mange står nu overfor nye udfordringer oven i den daglige drift. Derfor spurgte vi i foråret en række restauranter, hvad deres største udfordringer var i dag – og på den baggrund tilbyder vi nu fire rådgivningsforløb i efteråret 2021 til restauranter i Region Hovedstaden.

Her vil eksperter med hands on-erfaring hjælpe jer med at lægge en effektiv og overskuelig handlingsplan med udgangspunkt i netop jeres behov, udfordringer og muligheder.

Hvert rådgivningsforløb bliver endeligt tilrettet, så det passer til jer tilmeldte restauranter. Er I kolleger i branchen, der står over for samme udfordringer, kan I sagtens gå sammen med andre i jeres netværk og tilmelde jer sammen, og I kan tilmelde jer flere end et forløb. De fire forløb er:

De fire rådgivningsforløb

Hvordan rekrutterer du bedst?

Vi diskuterer og udvikler tiltag til bedre at tiltrække og fastholde medarbejdere. Eksempler fra restaurationsverdenen såvel som andre brancher; korpsånd og work/life-balance; positionering blandt potentielle medarbejdere i ind- og udland. Konkrete tiltag til at tackle medarbejderudfordringerne. Workshop 1: Onsdag 3/11 kl. 9-13 på Hahnemans Køkken og Workshop 2: Onsdag 17/11 kl. 9-13 på Hahnemans Køkken. 

Markedsføring og relation til lokale gæster

Når turisterne udebliver, bliver de lokale gæster endnu vigtigere at fastholde. Få viden om hvordan du styrker relationen til de lokale via bl.a. sociale medier, så I bliver hinandens ambassadører. Workshop 1: mandag 25/10 kl. 16-20 på Banegaarden og Workshop 2: Mandag 8/11 kl. 16-20 på Admiralgade 26.

Fire måder at skabe mersalg på

Få indsigt i fire måder, en restaurant kan øge omsætningen på, samt konkrete værktøjer til at arbejde struktureret med mersalg:  Nye kunder, hyppigere besøg, højere gennemsnitssalg og øget kapacitetsudnyttelse. Workshop 1: Mandag 25/10 kl. 9-13 på Banegaarden og Workshop 2: Mandag 8/11 kl. 9-13 på Admiralgade 26.

Nøgletal og ugerutiner

Vi præsenterer dig for en lille, men effektiv og praktisk operationel værktøjskasse og træning i at anvende den: Nøgletal, hvordan man finder dem, hvordan man bruger dem, essentielle møder mm. Workshop 1: Mandag 1/11 kl. 9-13 på Hahnemans Køkken og Workshop 2: Mandag 15/11 kl. 9-13 på Hahnemans Køkken. 

Det praktiske:

De fire forløb finder sted i oktober og november 2021, og deltagelsen er gratis. Hvert forløb er fordelt på to workshops af fire timers varighed. Du kommer til at møde kolleger fra branchen med samme udfordringer, og når forløbet afsluttes, har du en konkret handlingsplan, du kan implementere i driften af din virksomhed for at skabe den nødvendige forandring.

For at deltage skal du kunne registrere de timer, som I lægger i projektet (hvordan I rent praktisk gør det, skal vi nok hjælpe dig med), og du skal have lyst til at lære i fællesskab med dine kolleger i branchen.

Fristen for tilmeldinger er 15. oktober 2021. Tilmeld dig her.

Hvem er vi?

Projektet Restore Restaurants vil hjælpe hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19.

Formålet er at sikre restauranternes langsigtede overlevelse og bruge krisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i branchen. Projektet løber fra maj 2020 til december 2022.

Restore Restaurants har en bred partnergruppe bag sig med deltagelse af: FOOD Organisation of DenmarkDRCHORESTAKøbenhavns Kommune og Wonderful Copenhagen.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til projektleder Mikala på 29104714, eller sende en mail til restore@woco.dk

 

 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse