Copenhagen - World Capital of Architecture 2023

Vil du og din virksomhed styrke jeres bæredygtighedsindsats i form af en certificering?

13.11.2021
Foto: Daniel Rasmussen

Nu er der hjælp at hente hos Wonderful Copenhagen, som inviterer til en række individuelle forløb, hvor turismevirksomheder kan få hjælp til at nå i mål med at opnå en certificering.

Bæredygtighed er både et parameter i den internationale konkurrence og et vigtigt element i genopretningen af hovedstadens turisme. Wonderful Copenhagen inviterer nu til en række individuelle forløb, hvor turismevirksomheder kan få hjælp til at nå i mål med at opnå en certificering. Derfor vil Wonderful Copenhagen hjælpe turismevirksomheder med at få en certificering. Tilbuddet inkluderer hjælp til processen frem mod en certificering, inkl. skræddersyet rådgivning.

Hvordan søger vi?

Udfyld nedenstående ansøgningsskemaet. Her skal I kort skal beskrive jeres interesse i at opnå en bæredygtighedscertificering, hvor I står i forhold til jeres bæredygtighedsarbejde i dag samt relevante kontaktoplysninger. Wonderful Copenhagen vil hurtigst muligt kontakte jer for et afklaringsmøde mhp. hurtig opstart af et certificeringsforløb med en relevant rådgiver.

Ansøg om certificeringsforløb - klik her

Fristen for at ansøge er den 1. juli kl. 12.00

Hvem kan søge?

Det kan alle virksomheder, der arbejder med turisme i hovedstaden fx hoteller, eventbureauer, restauranter, venues, transportaktører etc.

Hvilke certificeringer kan vi få hjælp til?

Det afhænger af jeres virksomhed. Det skal dog være en certificering, der er knyttet til bæredygtighed, miljøledelse eller lignende, der er verificeret af 3. part, og der dækker din virksomheds drift.

Hvis I som virksomhed allerede nu ved, hvilken certificeringsordning I ønsker, kan dette noteres i ansøgningen. Er I i tvivl om, hvilken certificering, der passer jeres virksomhed, kan dette afklares gennem et indledende møde, hvor der afdækkes mulige certificeringer. 

Hvad kræver det af mig og min virksomhed?

Det kræver først og fremmest, at I er motiverede for at arbejde systematisk med bæredygtighed i din virksomhed og er interesserede i at få en certificering.

Mere praktisk kræver det, at I kan sætte tid af til et rådgivningsforløb på cirka 25 timer. Hvor meget tid vil variere fra virksomhed til virksomhed. Desuden kræver det, at I har et dansk CVR-nummer og leve op til statsstøttereglerne om ikke at have modtaget mere end 300.000 € i offentlig støtte inden for de seneste 3 regnskabsår.

Guide til miljøcertificering- og mærkning

Få inspiration til at komme i gang med jeres certificeringsarbejde i nedenstående certificeringsguide udviklet af Destination Fyn. 

Certificeringsindsatsen er en del af projektet Sustainable Choice CPH, der har en bred kreds af partnere bag, og som er forankret i Wonderful Copenhagen. Certificeringsindsatsen eksekveres i samarbejde mellem Wonderful Copenhagen, Danmarks Restauranter og Caféer og HORESTA. Sustainable Choice CPH er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Logo

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Catharina Cecilie Aas

Head of Sustainability

cca@woco.dk