Pompette

Indsatsområde - Gastronomi

Foto: Wonderful Copenhagen

Team Gastro arbejder for, at hovedstaden fortsat har et bæredygtigt gastronomitilbud i verdensklasse til glæde for både lokale og internationale gæster. Det sker ved at skabe konkret værdi for hovedstadens restauranter.

København er verdenskendt for mange Michelin-stjerner og en underskov af innovative og bæredygtige restauranter, der forstår at omsætte råvarer til helt nye madoplevelser for de lokale såvel som for storbyturisterne. Byens madscene er helt afhængig af turismen, idet en tredjedel af den samlede omsætning på restauranterne i København kommer fra turismen, og turismens efterspørgsel sikrer et bredt udbud af restauranter, der også kommer de lokale til gavn. Det er derfor Team Gastro mål, at hovedstaden cementerer deres position som førende på gastroområdet internationalt. Team Gastro samarbejder med byens restauranter i to helt konkrete spor.

  1. Vi forretningsudviklinger med den enkelte restaurant samtidig med, at vi styrker samarbejdet på tværs af branchen. Formålet er at få turister til at spise på flere restauranter under deres besøg ved at anbefale og fremhæve restauranter ud fra dem, som de netop har spist på.
  2. Vi udvikler en fælles gastrofortælling og sørger for at fælles markedsføringsaktiviteter sker i samarbejde med byens restauranter.

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mikala Kofoed Rasmussen
Senior Projektleder

Senior Manager - Business Development

mik@woco.dk