Copenhagen Light Festival

Indsatsområde - Copenhagen Travel Lab

Foto: Daniel Rasmussen

Copenhagen Travel Lab arbejder med turismeiværksætteri og -innovation, der styrker bæredygtig udvikling og digitaliseringen af hovedstadens turismeerhverv.

I Copenhagen Travel Lab arbejder vi med omstillingen af turismen for at skabe grobund for innovation og vækst i erhvervet. Derfor skaber og tilbyder vi udviklingsprogrammer med fokus på bæredygtig omstilling, forretningsudvikling af tidlige idéer og afprøvning af innovative løsninger på markedet. Udviklingsprogrammerne kører hvert halve år og er målrettet startups. Hvis du eller din virksomhed er interesseret kan du læse mere om programmet her. Her kan du også møde nogle af de virksomheder, som vi har samarbejdet med og høre mere om, hvad de har fået ud af at deltage i udviklingsprogrammet.

Copenhagen Travel Lab afholder hvert halve år eventet INSPIRE, hvor vi inviterer turismens startups og virksomheder til at udforske fremtidens muligheder. Et event hvor vi sammen med eksperter dykker ned i nye teknologier og digitale muligheder og hvor vi hører om de seneste trends og tendenser i travel tech. På INSPIRE er der også mulighed for at møde de startups Copenhagen Travel Lab samarbejder med.

Copenhagen Travel Lab siden 2018

Antal forløb gennemført:

 

 

8

Antal startups:

 

 

84

INSPIRE-events afholdt:

 

 

3

Startups fra tidligere accelerator programmer:

CoolCopenhagen

Insight Journeys

Gogoo

Lentii

FirstServed

GoMuseum

GoToDenmark

MANND

OrderBuddy

Reevela

Silent Events

Silent Fit

Skipit

StoryHunt

SyncDesk

TimestoryVR

TripDoodler

Joes & Cos

PocketTales

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Jakob Christian Ipland
Projektansvarlig

Head of Projects & Innovation

jci@woco.dk

Lene Schackinger Juhl LSJ
Senior Projektleder

Senior Manager – TravelLab

lsj@woco.dk