Wonderful Copenhagen
Windows

Afholdte webinarer

Her på siden samler vi alle afholdte webinarer i Kickstart Kulturturismen projektet. 

 

Skab kulturforretning i en coronatid

I dette webinar er der stillet skarpt på kulturens udfordringer og potentialer under COVID-19 med særligt spotlight på at skabe forretning i kulturverdenen.

Hør innovationsekspert Mads Thimmer fra Innovation Lab give sine bud på potentialer for forretningsudvikling for kulturbranchen og konkrete forslag til håndgribelige veje at gå. I webinaret hører vi bl.a. også om direktør for Grim Fest Aage Stokholms nyfødte og langtidsholdbare forretningstiltag og direktør for ARoS Erlend Høyerstens dugfriske coronatemperaturmåling fra en nordmands perspektiv. 

 

Webinaret blev afholdt som en del af det nationale projekt Kickstart Kulturturismen, der er en national holdindsats for at hjælpe kulturlivet med at komme godt igennem og godt videre under COVID-19.

 

Webinaret blev afholdt 23/3-2021.

Kulturgæstens rejsepræferencer og behov under COVID-19

Hvordan vil kulturgæsten rejse? Hvilke oplevelser bliver valgt? Og hvilke tiltag kan gøre kulturgæsten mere tryg? Det får du svar på i dette webinar, hvor vi præsenterer helt nye analyseindsigter om både den danske og internationale kulturgæst samt går tæt på en af dem, der har fravalgt kulturoplevelsen under COVID-19.

 

Kommunikationschef for Dansk Design Center, Katrine Hertz Mortensen, er vært og moderator. Direktør i analysebureauet Silverbullet, Terje Vammen, præsenterer uddrag af den nye analyse. I paneldebatten får han selskab af adm. direktør for M/S Museet for Søfart, Ulla Tofte, der lige nu har halveret entréprisen året ud i et forsøg på at få flere danskere ind på museet. Fra Aarhus deltager professor ved Aarhus Universitet, Michael Bang Petersen, der leder det største danske samfundsvidenskabelige forskningsprojekt (HOPE-projektet) om danskernes holdninger og adfærd under corona-krisen.

 

Webinaret blev afholdt 1/12-2020.

Sådan skaber du tryghed i oplevelsen

Hør sikkerhedschef for Roskilde Festival, Morten Therkildsen, råd til, hvordan I sikrer den gode oplevelse under Covid19. Morten har rådgivet kommuner, museer, spillesteder, teatre m.fl. de seneste måneder og vil guide jer til de bedste løsninger inden for indretning, gæsteflow, tryghedsværter - og krisehåndtering, når det går galt!

 

På webinaret giver Statens Naturhistoriske Museum, Rosenborg Slot og Odense Teater indblik i deres forskellige tiltag for at skabe tryghed i oplevelsen for deres gæster. 

 

Webinaret blev afholdt 29/9-2020.

Relateret indhold

Kickstart Kulturturismen
Kulturturisme
Viden om turismen post-corona
Legeplads