2m space

Afholdte webinarer

Foto: Daniel Rasmussen

Her på siden samler vi alle afholdte webinarer i Kickstart Kulturturismen projektet. 

 

Kulturgæstens rejsepræferencer og behov under COVID-19

Hvordan vil kulturgæsten rejse? Hvilke oplevelser bliver valgt? Og hvilke tiltag kan gøre kulturgæsten mere tryg? Det får du svar på i dette webinar, hvor vi præsenterer helt nye analyseindsigter om både den danske og internationale kulturgæst samt går tæt på en af dem, der har fravalgt kulturoplevelsen under COVID-19.

 

Kommunikationschef for Dansk Design Center, Katrine Hertz Mortensen, er vært og moderator. Direktør i analysebureauet Silverbullet, Terje Vammen, præsenterer uddrag af den nye analyse. I paneldebatten får han selskab af adm. direktør for M/S Museet for Søfart, Ulla Tofte, der lige nu har halveret entréprisen året ud i et forsøg på at få flere danskere ind på museet. Fra Aarhus deltager professor ved Aarhus Universitet, Michael Bang Petersen, der leder det største danske samfundsvidenskabelige forskningsprojekt (HOPE-projektet) om danskernes holdninger og adfærd under corona-krisen.

 

Webinaret blev afholdt 1/12-2020.

Sådan skaber du tryghed i oplevelsen

Hør sikkerhedschef for Roskilde Festival, Morten Therkildsen, råd til, hvordan I sikrer den gode oplevelse under Covid19. Morten har rådgivet kommuner, museer, spillesteder, teatre m.fl. de seneste måneder og vil guide jer til de bedste løsninger inden for indretning, gæsteflow, tryghedsværter - og krisehåndtering, når det går galt!

 

På webinaret giver Statens Naturhistoriske Museum, Rosenborg Slot og Odense Teater indblik i deres forskellige tiltag for at skabe tryghed i oplevelsen for deres gæster. 

 

Webinaret blev afholdt 29/9-2020.