Design

3DaysofDesign

Foto: HAY House

3DaysofDesign er en årlig international designfestival i København, der fungerer som showcase for talenter indenfor design, lys, møbler, livsstil og interiør. Festivalen indeholder en række udstillinger samt over 200 events, der forløber over tre dage.

Udfordringen

3DaysofDesign fordeler sig ud over mange lokationer i byen. Det er et gratis event, og der er ingen krav om tilmelding. Det har derfor været en udfordring for 3DaysofDesign at indsamle data omkring deres gæster.

3DaysofDesign er desuden interesseret i, at deres besøgende skal blive inspireret til at opleve flere udstillinger og deltage i flere events under festivalen. Deres eksisterende app viser et overblik over samtlige udstillere og events, men opfordrer ikke brugeren til at tage videre ud på festivalen.

Processen

3DaysofDesign har videreudviklet deres app med henblik på at give festivalens besøgende en bedre og mere omfattende oplevelse. 3DaysofDesign er lykkedes med at få fire kulturelle frontløbere til at give deres anbefalinger for årets program, og derved inspirere festivalens besøgende til at opleve mere under festivalen.

3DaysofDesigns eksisterende app vil blive udbygget med et såkaldt Heat Map, der løbende kan måle hvor på festivalens lokationer, der er en høj koncentration af gæster, målt på forskellige tidspunkter. Derudover skal en spørgeskemaundersøgelse undersøge gæsternes målgruppe og interesser.