Ny Idé

Vi har samlet en række værktøjer, der tager udgangspunkt i vores erfaringer fra iværksætterprogrammet TourismX. Dyk ned i vores toolbox og få inspiration til at udvikle lige netop dit produkt.

Udviklingsværktøjer

Find metoder og værktøjer til at skabe kreativitet og nytænkning for din virksomhed og i dine teams, inden for udviklingen af produkter og services.

Her finder du introduktion til arbejdet med virksomhedens kerneværdier, visions- og missionserklæringer samt en god guide til Business Model Canvas og et årshjul.

Få indblik i hvordan du laver en sammenhængende digital strategi og hvad du kan bruge digitale prototyper samt designprocesser til.

Naturoplevelser på 1. klasse


Hvad gør man, når man godt kan lide at vandre i naturen, men ikke er til overnatninger i telt og shelters? Med det udgangspunkt blev ideen til Oh So Quiet født. Lyt til hvordan Pia fik idéen til vandreture i Thy og overnatning i sommerhuse. 

Lyt til podcast

Foto: oh so quiet

Fondsmidler og lovgivning


Få tips til hvordan du henter kapital til dit projekt og undgår juridiske faldgrupper.

Foto: woco

Her finder du en tjekliste med otte spørgsmål, du skal stille dig selv for at komme godt på vej med at skaffe de nødvendige ressourcer.

Foto: woco

Love og regler kan være svære at finde rundt i, men her giver to eksperter indblik i, hvad du skal overveje.

Relateret indhold

Dyk ned i nyttig viden med markeds-, segment-, event- og eksterne analyser om turisme. Få viden om hvilke love & regler der gør sig gældende for m...

På denne side kan du læse og høre mere om baggrunden for TourismX og møde nogle af deltagerne.

Her en række metoder, der vil give dig indblik og hjælpe til at arbejde med at skabe relevant og målrettet kommunikation.

Mangler du fif og gode råd til din sociale mediestrategi eller din hjemmeside? Så tjek værktøjerne ud her!

Om TourismX
TourismX er et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. Projektet drives af Dansk Natur- og Kystturisme og Wonderful Copenhagen. Formålet med TourismX er at koble virksomhedernes vækstideer med nyeste forskning og viden med henblik på udvikling af innovative produkter og services. Indtil nu har i alt 46 virksomheder været i samarbejde med TourismX.
Se alt