Helsingør

Helsingør kampagner 2023

Foto: Daniel Rasmussen

Wonderful Copenhagen har i samarbejde med Helsingør Kommune igangsat et kampagnekoncept, der sætter fokus på områdets rige kulturliv, maritime fortælling, natur og gastro scene med henblik på at tiltrække danskere og svenskere til Helsingør.

Kampagneinformationer

 • Markeder: Danmark og Sverige.
   
 • Kampagneperiode: Start 2023 og kører året ud. 
   
 • Målgruppe: +25 og interesserede i kultur, gastronomi, historie og natur.
   
 • Platforme: YouTube, Instagram, Facebook, display annoncer og website.
   
 • Arkiv for turismeaktører: Download mere materiale fra Helsingør her.
   
 • Fortælling: Kampagnen er bygget op omkring kultur, historie, natur og gastronomi. Fokus er en kontinuerlig og sæsonbetonet markedsføring af Helsingør som oplagt besøgsmål.

Download materiale fra kampagnerne

Kronborg Slot
Lukas Bukoven

Helsingør - Brand videoer 2023

Kort format DK / Kort format SE / HERO SE+DK

Download de nye Helsingør brand videoer i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige. 

Hornbæk
Mellanie Gandø

Helsingør - Hornbæk 2023

Dansk version

Download Hornbæk kampagnematerialet fra sommeren 2023 i ovenstående link, hvor videoproduktionen findes i en dansk version samt i forskellige formater for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i Danmark. 

Helsingør
Thomas Rafn-Larsen

Helsingør - Hamlet 2023

Engelsk version med og uden subs  

Download Hamlet kampagnematerialet fra sommeren 2023 i ovenstående link, hvor videoproduktionen findes i en engelsk version samt i forskellige formater for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt. 

Kulturværftet
Daniel Rasmussen

Helsingør - Forår 2023

Dansk version / Svensk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra foråret 2023 i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige. 

Vinterkampagne Helsingør
Mellanie Gandø

Helsingør - Vinter 2023

Dansk version / Svensk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra vinteren 2023 i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige. 

Ella Stenberg Winfield ESW

Junior Manager - Marketing

esw@woco.dk