https://platform.crowdriff.com/m/visitcopenhagen/folder/16098/album/191137

Helsingør - Markedsføring & data

Foto: VisitCopenhagen

Her finder du et arkiv over kampagnemateriale, toolkits, guides, billede- og videomateriale og forskellige analyser og tal med relevans for turismeaktører i Helsingør.

 

Download materiale fra Helsingør

Bykernen
Daniel Rasmussen

Mediearkiv fra Helsingør

Billedmateriale / Videomateriale

Download billed- og videomateriale fra Helsingør og Hornbæk her, som frit kan anvendes såfremt rettighederne for brugen af materialet følges. Materialet må kun anvendes i forbindelse med promovering af København og Greater Copenhagen i et turismeøjemed, og fotografen og VisitCopenhagen skal altid krediteres.

Helsingør
Lukas Bukoven

Kampagner fra Helsingør

2021 / 2022 / 2023 / 2024

Tilgå Helsingør kampagnematerialet fra 2021, 2022, 2023 og 2024 i ovenstående links, der består af både SoMe annoncering og videoproduktioner i både danske og svenske versioner samt i forskellige formater og længder, så de kan anvendes bredest muligt i Danmark og Sverige.

Kulturværftet
Daniel Rasmussen

Analyse af turismeadfærd i Helsingør

Analyse om turismeadfærd

Hent en analyse om turismeadfærd i Helsingør, der har til formål at skabe basisviden omkring de besøgende i Helsingør Kommune. Undersøgelsen danner grundlag for Helsingørs fremadrettede arbejde med at tiltrække besøgende til byen.

Dansk Teknisk Museum
Mellanie Gandø

Elsinore Evenings

Billedemateriale / Videomateriale / Hjemmeside

Download billeder og rå videoklip brugt til annoncering af Elsinore Evenings på de sociale medier i ovenstående links. Elsinore Evenings finder sted hver torsdag fra oktober til marts Helsingør Kommune, hvor byens museer, attraktioner, teatre og spillesteder afholder en perlerække af særlige oplevelser i mørket.

Kronborg Slot
Daniel Rasmussen

Nyttige værktøjer til turismeaktører

MOSAIK / Tourism + Culture Lab / Restore Restaurants 

Hent inspiration, guides og nyttige værktøjer til turismeudvikling i ovenstående links. Her kan du læse mere om MOSAIK, som er Dansk Storbyturismes fælles platform for viden og forretningsudvikling i mødet mellem kultur og turisme. Du kan også læse mere om Tourism + Culture Lab, der er et udviklingsprojekt, der arbejder med at styrke Greater Copenhagen som en attraktiv kulturdestination og Restore Restaurants, der sætter fokus på forskellige handlingsplaner indenfor restaurationsbranchen.

Adam Engel AEN

Head of Greater CPH & Civic Engagement

aen@woco.dk