”Det mørke brød, kontrasterne mellem surt og sødt, det bløde blandet med det sprøde.” Adam Aamann står iklædt hvid skjorte og forklæde i køkkenet på sin restaurant i Niels Hemmingsens Gade og fortæller om hemmelighederne bag godt smørrebrød.
Han har inviteret Wonderful Copenhagen og 16.000 liveseere indenfor til en times livestream på den kinesiske platform Dianping, der har 290 mio. månedlige brugere og er en kinesisk pendant til Tripadvisor og Yelp. Den gennemsnitlige bruger så med 6 minutter og 33 sekunder.
God mad og tips til København
Udsendelsen starter på Grå Brødre Torv, hvor Dan Schou fra Wonderful Copenhagen giver en kinesisk introduktion til dansk smørrebrød. Herefter bevæger udsendelsen sig op til Aamands 1921, hvor Adam Aamand byder velkommen og tager seerne og værten Dan med ud i køkkenet og viser, hvordan magien opstår, mens Dan oversætter til kinesisk.
Se en forkortet version af filmen her.