Københavner Kærlighed kbhhavn

Sådan deler du Københavner Kærlighed

21.6.2021
Foto: Wonderful Copenhagen

Vi vil gerne have, at jyder og fynboere føler sig hjemme i vores alles hovedstad. Det skal en ny kampagne lave om på, og Wonderful Copenhagen inviterer alle byens aktører til at dele events og sprede gode vibrationer og kampagnemateriale.

Københavnerne er ikke så hyggelige og lidt fremme i skoene, lyder dommen fra jyder og fynboer ifølge en analyse fra Megafon.  Men vi vil rigtigt have, at de skal føle sig velkommen. Og det bruger vi i Wonderful Copenhagen som afsæt for en kampagne, der har til formål at få jyder og fynboer til at besøge deres hovedstad, så de kan få noget københavnsk kærlighed – og du kan være med til at dele den.

Konkret er der primært to måder at deltage i kampagnen: del materiale eller opret en event, der bliver delt på landingssiden på visitcopenhagen.dk.

Materiale fra kampagnen ligger tilgængeligt på vores hub. Det gælder både videoen eller forkortede versioner. Vi har også samlet stillbilleder, logoer og stickers, som du kan bruge på eget materiale. Så hvis du ønsker at lave dine egne t-shirts eller et nyhedsbrev med Københavner Kærlighed, så henter du materialet her.

Københavner Kærlighed er Wonderful Copenhagens sommerkampagne rettet mod Vestdanmark og løber i første omgang frem til udgangen af august 

Hent materiale her

Kampagnevideo, billeder, sticker og logoer.

Byens aktører har også mulighed for at få jeres events eksponeret på kampagnen. Det kan være på Facebook, hvor du gør VisitCopenhagen til medarrangør, så vi kan integrere den på vores side. Du kan også indsende en event, som vi lægger på kampagnens kalenderoversigt, der ligger på landingsside, så den får noget ekstra opmærksomhed. Det skal bare være en aktivitet, som jyder og fynboer kan rejse til hovedstaden og tage del i.

Eventsne kan både være nye eller allerede eksisterende aktiviteter og kunne være alt fra en vinsmagning i en park, til en rundvisning på et museum eller måske en koncert. Det kan være alt muligt. Bare det er gjort med et strejf af kærlighed. Du kan hente stickers og logoer, som kan bruges i markedsføringen af din aktivitet.

For at oprette en event skal du sende en kort beskrivelse, billede, link, tid, sted og evt. andre formalia til Kaerlighed@woco.dk.

Vi vurderer løbende de forskellige forslag for at sikre et varieret, attraktivt og kærligt tilbud til jyder og fynboer.

Eksempler på events

Kampagne eksempler

Foto:Wonderful Copenhagen

Kampagnefilmen