Idea Nordic

Nyt eventbureau i Meetingplace-netværket

Foto: Idea Nordic

Full-service eventbureau, Idéa Nordic har netop meldt sig ind i Meetingplace-netværket. Vi har i den forbindelse talt med Managing Partner Wade Peters-Munch. 

Som navnet antyder er der ikke mangel på ideer eller kreative løsninger hos Idéa Nordic. Virksomheden, der startede som et event-og underholdningsfirma i 2015, er i dag et full-service kreativt bureau, der leverer skræddersyede og mindeværdige events og oplevelser til kunderne. Således kan Idéa Nordic hjælpe med alt fra event-design, internationale MICE-og DMC-bookinger til event-underholdning. 

Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace-netværket? 

"Det åbner flere muligheder for os, samtidig med, at vi kan bidrage med et unikt, kreativt perspektiv. Vi ønsker at folde vores fortælleevner fra danske events ud på det internationale marked." 

Hvad ser I af mulige samarbejder med andre medlemmer? 

"Vi arbejder i øjeblikket sammen med mange af medlemmerne ifm. deres arrangementer og DMC-bookinger med event-design og underholdning. Vi elsker at være en del af det tætte danske eventmiljø. Der er måske venskabelig konkurrence mellem os, men vi løfter kvaliteten af den lokale MICE-industri sammen, og det er det, der er vigtigst for os. Nogle gange vinder vi et bud, og nogle gange gør de andre, men uanset udfaldet, finder vi ofte en måde at arbejde sammen på i en eller anden grad."  

Kan I mærke, at der er kommet gang i mødeindustrien igen efter nedlukninger og andre restriktioner? 

"Ja, vi har oplevet en stigning i bookinger lidt tidligere end de fleste, da vi ikke lukkede ned under pandemien. Vi var klar til hurtigt at skrue op for fuld fart, fordi vi finansierede vores forretning med bookinger fra lokale danske kunder i 2020 og 2021 såvel som online. Det betyder, det er en ekstrem travl tid for os pt., men det er også enormt spændende." 

 

Læs mere om Idéa Nordic