First Hotels

First Hotels nyt medlem af Meetingplace

Foto: First Hotels

Den nordiske hotelkæde First Hotels er den seneste hotelaktør til at melde sig i Meetingplace-netværket. 

Kæden, der tidligere har været medlem, ejer en lang række hoteller i Skandinavien, heriblandt 3 i København. Vi har talt med kædens danske Sales Manager, Kim Sørensen om hvorfor de har meldt sig ind i Meetingplace igen.

Kan du fortælle lidt om jeres hoteller i København?

"Vores 3 hoteller ligger i hjertet af København og byder på unikke ophold for enhver smag. Således kan gæster vælge mellem det trendy First Hotel Twentyseven, det klassiske First Hotel Mayfair i boutiquestil eller det royale First Hotel Kong Frederik. Med deres centrale placering er de ideelle for forretningsrejsende, der gerne vil være tæt på både centrum og transportmuligheder, herunder den nye metro cityring."

Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace igen?

"Vi ser det som en vigtig opgave for København at stå sammen som by og samarbejde om at blive et attraktivt sted at afholde møder og kongresser. De seneste par år har vi arbejdet med at forøge vores serviceniveau bl.a. med det formål at kunne rådgive vores gæster omkring oplevelser i byen under deres ophold. Vi tror, at medlemskabet kan bidrage positivt til denne udvikling."
 
Hvad ser I af mulige samarbejder med andre medlemmer?

"Vi har centralt placerede mødelokaler i byen med plads til op til 60 deltagere, men vi mangler partnere der kan huse møder og konferencer med mere end de 60 deltagere."
 
Har I nogle spændende nyheder eller andet, som I gerne lige vil nævne?
 
"First Hotel Twentyseven er netop gået i gang med renovation af stueetagen for at sikre sig, at receptionen og fællesområderne bedre kan imødekomme krav fra fremtidens rejsende. Som del af renoveringen bliver der bl.a. etableret et nyt restaurant-koncept."

 

Læs mere om First Hotels her.