Victor Borges Plads in Østerbro, Copenhagen

Tilmelding til Takes on Tourism om kickstart af København

Foto: Maria Sattrup

Takes on Tourism sætter i uge 27 fokus på genstarten af København med afsæt i Wonderful Copenhagens kickstart toolkit og de kampagner, som branchen inviteres til at blive en del af.

I skyggen af Covid19-nedlukningen er vi som branche sendt til tælling, og der er massivt behov for førstehjælp til branchen. Wonderful Copenhagen inviterer derfor til Takes on Tourism i digitalt format, hvor vi bl.a. sætter fokus på vores kickstart toolkit, og hvordan vi arbejder med at sparke liv i turismen på trods af de benspænd, der umuliggør business as usual.

På mødet vil kommunikationsdirektør, Tine Kastrup-Misir fortælle om arbejdet med #Brugdinby kampagnen og øvrige kampagner både nationalt og internationalt, samt de værtøjer og den viden, der ligger i vores toolbox. Herudover vil vi i grupper diskutere, hvordan vi på tværs af branchen kan hjælpe hinanden med at skabe et fælles tryk omkring kampagnerne og få byen til igen at blomstre.

Vi afholder to Takes on Tourism i uge 27. Begge afholdes online på Zoom og du kan tilmelde dig til ét af dem. Der kan være op til 100 deltagere pr. gang og det er gratis.

Tilmelding

D.01.07 kl. 09.00-10.30: Klik her for tilmelding

D.02.07 kl. 09.00-10.30: Klik her for tilmelding