Street art in Nordvest

Takes on Tourism

Foto: Daniel Rasmussen

Takes on Tourism er Wonderful Copenhagens nye mødeformat, hvor formålet er at skabe indsigter og ideer gennem faciliterede samtaler. 

Wonderful Copenhagen er vært for Takes on Tourism og udvælger og matcher de op til 30 deltagere, der er med per gang.

På mødet er det deltagernes viden, der er i centrum. Takes on Tourism skifter emne for hver gang, og derfor er deltagerkredsen aldrig den samme. Udgangspunktet er at sikre det rette mix af komplimenterende erfaringer fra forskellige brancher, så aktører der normalt ikke taler sammen måske kan inspirere hinanden til nye løsninger.

Efter hvert Takes on Tourism bliver de overordnede indsigter delt med andre interesserede her på siden.

Den første omgang af Takes on Tourism stillede skarpt på, hvordan kulturen kan få endnu mere ud af turismens potentiale og, hvordan fremtidens internationale gæster får adgang til og indsigt i vores kulturelle og kreative DNA.

Blandt deltagerne var så forskellige organisationer som Dansk Industri, Design Museum Denmark, Heartland, Copenhagen Pride, Statens Museum for Kunst, Københavns KommuneKhora, The Awe, Epinion og Geelmuyden Kiese

 

Relateret indhold

Tourism+Culture Lab

Tourism+Culture Lab er et udviklingsprojekt forankret i Wonderful Copenhagen, som har til formål at styrke Greater Copenhagen som en attraktiv kulturdestination og på sigt tiltrække nye, internationale gæster, som har kulturoplevelser som rejsemotivation.

Tourism Moves

Projektet Tourism Moves vil bruge turismen som en positiv kraft, der understøtter lokale borgeres ønsker til byudvikling og gør bydele mere attraktive for både lokale og besøgende.

Land & By

For at øge turismestrømmen fra København til hele Sjælland og øerne og forløse områdets fulde turismepotentiale, har Wonderful Copenhagen sammen med en bred kreds af partnere startet projektet Land og By.