Gå til indhold
CopenHill

Åben invitation: Bæredygtig forretningsudvikling for turismeaktører

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Har din virksomhed brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er stort og småt ift. bæredygtighed i jeres virksomhed? Eller er I allerede nået et godt stykke med jeres bæredygtighedsarbejde, men har brug for rådgivning og støtte til test og implementering for at komme til næste niveau?

I Sustainable Choice CPH arbejder vi med at fremme Københavns internationale konkurrenceposition ved at skabe verdens mest bæredygtige hovedstadsdestination. Bæredygtighed er et konkurrenceparameter inden for turisme. Såvel forbrugere som myndigheder og erhvervspartnere stiller i stigende grad krav til, at virksomheder arbejder aktivt med deres bæredygtighedsprofil. Der er derfor store potentialer i at understøtte turismeerhvervets grønne omstilling.

I 2023 har vi mulighed for at tilbyde 14 virksomheder individuel sparring og hjælp til at udvikle bæredygtige forretningsmuligheder. Mens nogle virksomheder har konkrete bæredygtighedsudfordringer, har andre i første omgang brug for et overblik over, hvor de vil kunne opnå konkurrencefordele i arbejdet med bæredygtighed. Vi har i dette program plads til jer alle, og forløbene tilpasses individuelt til netop jeres behov.

Indtil 31. januar 2023 kan jeres virksomhed ansøge om at deltage i udviklingsprogrammet. Programmet løber fra marts-december og tilrettelægges med hensyntagen til jeres ressourcer og travlhed. Forløbet kan både gennemføres som et intensivt forløb eller bredt ud over en større del af perioden. Vi tilbyder både vidensopbygning og konkret støtte til test og implementering af bæredygtighedstiltag, der kan være med til at fremme jeres forretning.

Hvad får I?

  • Et udviklings- og testbudget på op til 75.000 kr.
  • Individuel rådgivning og netværksaktiviteter med virksomheder med lignende udfordringer
  • Kommunikation af jeres indsats gennem Wonderful Copenhagen

Vigtige datoer

  • Ansøgningsfrist: 31. januar 2023
  • Besked til udvalgte ansøgere: uge 8 2023
  • Kick-off på udviklingsforløb: 13. marts 2023

Hvem er I?

I er en virksomhed i Region Hovedstaden, der sælger produkter eller services til turister (erhvervs- eller ferieturisme). Hvis I bliver udvalgt, skal I kunne afsætte tid til at deltage i aktiviteterne og have kompetencer og ressourcer til at gennemføre et bæredygtighedsforløb med støtte fra konsulenter. I skal leve op til statsstøttereglerne om ikke at have modtaget mere end 200.000€ i offentlig støtte inden for de seneste 3 regnskabsår.

Sådan ansøger du

Ansøg ved at sende et udfyldt ansøgningsskema på mail til Lene Schackinger Juhl på lsj@woco.dk og til Mads Werge på mw@norion.dk

 

Download vores ansøgningsskema under her:

Kriterier for udvælgelse

Følgende kriterier skal være opfyldt:

  • I har et forretningsmæssigt potentiale i at løse jeres udfordring(er)
  • Indsatsen skal stemme overens med jeres strategi, kapacitet og kompetencer
  • Jeres bæredygtighedsudfordring skal kunne inspirere andre aktører i turismebranchen til nye løsninger

Hvem er vi?

Projektet gennemføres af Wonderful Copenhagen som en del af projektet Sustainable Choice, der skal gøre København til verdens mest bæredygtige hovedstadsdestination. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Get Social: