event in copenhagen

Development

Foto: Villa Copenhagen / Mathias Brandt / Malin Poppy Darcy

Wonderful Copenhagen arbejder løbende på at udvikle Hovedstaden som destination gennem strategiske udviklingsprojekter i samarbejde med private og offentlige aktører.

Målet med udviklingsprojekterne at styrke hele destinationens samlede udvikling og understøtte de enkelte aktører. Udviklingsprojekterne i Development berører heriblandt turismevirksomheder, lokale borgere, kommuner, kultur- og videns institutioner, destinationsselskaber, mm. Du kan læse mere om, hvad de forskellige teams arbejder specifikt med herunder.

Indsatsomåder

Tivoli Gardens
Bax Lindhardt

Analyse

Vores analyseteam producerer løbende dashboards og rapporter med den nyeste viden om turismen i Region Hovedstaden, med formål om at løfte turismeindustrien sammen med regionens stakeholders. 

Frederiksberg Have
Daniel Rasmussen

Bæredygtighed

Bæredygtighedsteamet arbejder med at styrke Danmarks hovedstads internationale markedsposition, og gøre København til verdens mest bæredygtige destination. 

Copenhagen Light Festival
Daniel Rasmussen

Copenhagen Travel Lab

Copenhagen Travel Lab arbejder med turismeiværksætteri og -innovation for at styrke bæredygtig udvikling og digitaliseringen af hovedstadens turismeerhverv. 

Aalborg
Nicolas Cho Meier

Dansk Storbyturisme

Dansk Storbyturisme er et samlet udviklingsselskab for byerne Aalborg, Aarhus, Odense og København, der har til formål at styrke dansk storbyturisme.

Pompette
Wonderful Copenhagen

Gastronomi

Gastronomi teamet arbejder med at sikre restauranternes langsigtede overlevelse og bruge pandemiens begrænsninger til at skabe innovation i branchen, og derved fremhæve København som en gastronomisk metropol. 

Kronborg Castle
Daniel Rasmussen

Greater Copenhagen

Team Greater Copenhagen arbejder med udvikling og markedsføring af hele regionen og få tiltrukket turister ud i den brede geografi. 

Kulturkampagne
Daniel Rasmussen

Kulturturisme

Kulturteamet arbejder med at kunne tiltrække turister til storbyerne gennem gensidig værdiskabelse mellem turister og kulturudbydere. 

Frederiksberg Alle
Maria Sattrup

Lokalinddragelse

Teamet for lokalinddragelse arbejder med borgere, lokal aktører og besøgende i Hovedstaden for at skabe social-bæredygtig turisme i udvalgte lokalområder.

Kontakt

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Lone Alletorp Callard
Head of Research

Head of Research

lac@woco.dk