BLOX

Udvalgte guides og tips

Foto: Rasmus Hjortshøj

Find gode råd til influencersamarbejder, SoMe, pressemeddelser m.m. Vi har udvalgt en række tips fra projekterne TourismX og Tourism+CultureLab.

 

 

 

 

10 tips til den gode pressemeddelse
En pressemeddelelse skal være kort, fængende, præcis og målrettet. Her får du 10 tips til, hvordan du laver en god pressemeddelelse.
Den gode hjemmeside
En hjemmeside behøver ikke, at være kompliceret og kostbar at etablere for at kunne gavne din forretning. For at få det optimale ud af en ny hjemmeside skal du tænke igennem, hvorfor dine kunder besøger din side, hvordan de skal finde dig og især, hvad du håber på, at de vil gøre på siden.
Det gode influencersamarbejde
Når du vælger at indgå i et influencer-samarbejde, bør du forinden gøre dig en række overvejelser for at samarbejdet bliver succesfuldt og troværdigt.
Juridiske aspekter ved influencersamarbejde
Markerer influenten betalt indhold som reklame? Henvender indholdet sig til børn? Og brug iøvrigt din sunde fornuft, når du benytter influencers til markedsføring.
Promover din virksomhed på de sociale medier
Der kan være mange fordele forbundet med at give din virksomhed en profil på de sociale medier. Men der er samtidig en del ting, du bør være opmærksom på.
Turisternes brugerrejse
Det er vigtigt at have fokus på de rejsendes brugerrejse for at påvirke dem gennem de rette kanaler på de mest fordelagtige tidspunkter.
Indhold er vigtigt - men 'context is king'
Værdifuldt og relevant indhold er stadig meget vigtig, men hvad der i endnu højere grad er relevant, er konteksten, som indholdet bliver bragt i. I en post-corona-kontekst er der en lang række nye faktorer, der har indflydelse på værdien af dit indhold.
Mediecenter
Find masser af billeder og film fra København i vores mediacenter til brug i din markedsføring og promovering.