Wonderful Copenhagen
Nyhavn

Stromma

Attraktive oplevelsestilbud til danskerne

Stromma er den største udbyder af sightseeingoplevelser i Norden, og varetager bl.a. sejlture i Københavns kanaler, hvorfra man kan opleve udsigten til byens gamle bygningsværker og attraktioner fra vandsiden.

Som følge af COVID-19 har Stromma været nødsaget til at indstille driften af kanalrundfarterne. Stromma ønsker derfor at benytte Kickstart Kulturturismen til at udvikle en tilgang og formidling, der kan vække danskernes interesse for kanalrundfarterne, når virksomheden får mulighed for at genåbne.

Stromma har fokus på kerneproduktet ”Grand Tour”, som er en times guidet kanalrundfart i Københavns havn og kanaler. Virksomheden har fokus på formidling af de fordele og oplevelser, som danskerne kan få med ”Grand Tour”, således interessen vækkes. I processen vil Stromma undersøge hvordan en guidet kanalrundfart kan foregå, uden danskeren vil føle sig som turist, på trods af sandsynligheden for at der guides på flere sprog. Ligeledes vil Stromma undersøge hvordan de positive fordele for oplevelsen kan fremhæves for danskerne, samt hvordan de kan nå ud til danskerne, så disse bliver opmærksomme på det, som Stromma tilbyder.

Klik her for at læse om de 16 andre kultur-test-labs og deres løsningsideer.