Krøyers Plads

Cases og podcast

Foto: Martin Heiberg

Læs eller hør om en række iværksættere i dansk turisme, fra naturoplevelser på 1.klasse, til historien om hvordan man gør bagageopbevaring til et globalt væksteventyr.

Naturoplevelser på 1. klasse
Mød Pia Stigaard Skammelsen, stifter og ejer af Oh So Quiet, der arrangerer vandreture i Thy og Jammerbugt til dem, der gerne vil naturen, men også gerne vil sove i en god seng.
Succes med opbevaring
Luggage har skabt en succes i Europa og USA med deres ide om, at opbevare turisters baggage i lokale butikker.  Mød stifter  Jannik Lawaetz og få et indblik i historien bag LuggageHero.
Guide til oplevelser bringer autocampister sammen
Henriette Rask og hendes mand Peter har med Pintrip skabt en guide, som giver autocampister mulighed for at opleve unikke steder i Danmark. Hør hende fortælle om den spændende rejse, Pintrip har været på og stadig er.
Motes: Netværk skabte kunderne
Motes har udviklet en app, der giver turister mulighed for at gå på opdagelse i en ny by og lokale chancen for at se nye sider af deres egen by. Hør medstifter Mathias Mølgaard fortælle om, hvad det har krævet at starte en forretning op, der er ved at blive lancereret i landet fire største byer.
Ny lyd til gamle seværdigheder
Startup-virksomheden AWE gør sig i lyd, 3D-lydoplevelser, der skal give lokale og turister en bedre oplevelse, når de besøger seværdigheder i København og resten af Danmark. Hør medstifter Per Beck Hansen fortælle, hvad det er, der gør lyd så interessant at skabe en forretning omkring.

Se også

Se alt