Gå til indhold
MOSAIK - small header logo
MOSAIK - header - patterns

Om MOSAIK

Foto: MOSAIK

MOSAIK er Dansk Storbyturismes nye platform for viden og forretningsudvikling i mødet mellem kultur og turisme.

MOSAIK er Dansk Storbyturismes fælles indgang til relevant viden, cases og rapporter inden for kultur og turisme. Indholdet er tilgængeligt for alle kulturaktører og har til formål at styrke kulturturismen nationalt. MOSAIK samler både nye og aktuelle aktiviteter i regi af projektet Kickstart Kulturturismen, relevante værktøjer og cases fra det tidligere Tourism+Culture Lab, og ekstern viden og ressourcer, som er relevante for kulturinstitutioner.

MOSAIK sætter særligt fokus på synergien mellem kultur og turisme på en række områder, hvor partnerne i Dansk Storbyturisme har både specialviden og praktisk erfaring gennem arbejdet med bl.a. markedsføring, turismeudvikling og en række projektsamarbejder med landets kulturelle institutioner. MOSAIK udgiver også en podcast, som gennem et redaktionelt format dykker dybere ned i branchens konkrete faglige problemstillinger og dagsordener, og som inddrager kulturbranchens og turismens aktører direkte.

MOSAIK er en indsats i regi af Kickstart Kulturturismen og drives af Wonderful Copenhagen i samarbejde med de øvrige partnere i Dansk Storbyturisme.

Katrine Holmgaard Hansen KHH
For yderligere information, kontakt venligst:

Manager - Culture

khh@woco.dk

Mobil:+45 30 90 58 10

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Get Social: