Gå til indhold
MeetDenmark logo
robot 2

HIT: Hub for Innovation in Tourism

Foto: MaximalFocus

MeetDenmark gennemfører i perioden juni 2021 til juni 2023 sammen med de to andre nationale turismeudviklingsselskaber (Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Storbyturisme) udviklingsprojektet HIT – Hub for Innovation in Tourism.

Projektets overordnede formål er at skabe fundamentet for turismeiværksætteri i verdensklasse mhp. at styrke dansk turismes innovation og internationale konkurrenceevne. Dette skal ske gennem etablering af et startup- og innovationshub for turisme.

I projektet gennemføres bl.a. 9 accelerationsforløb for iværksættere og startups, der har udviklet nye innovative løsninger til turismen. Endvidere gennemføres en række såkaldte ’challenges’ for studerende i universitetsmiljøerne. Der vil være ét accelerationsforløb og én challenge, hvor fokus særligt vil være på løsninger målrettet erhvervs- og mødeturismens udfordringer.

Projektet har et samlet budget på ca. 26 mio. kr. og har modtaget en bevilling fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse fra EU’s socialfond (React) på 20 mio. kr. MeetDenmarks har ansvaret for en mindre del af projektet med et samlet budget 1,6 mio. kr.

 

HIT

Foto:HIT

EU React

Foto:EU React

Get Social: