The Bicycle Snake

Tour Partner Group MICE Nordics melder sig ind i Meetingplace

Foto: Daniel Rasmussen

Det er en stærk europæisk profil, der netop har meldt sig ind i Meetingplace. Tour Partner Group MICE Nordics er en del af den store internationale DMC, Tour Partner Group, der tæller mere end 300 internationale destinationsspecialister og har kontorer i bl.a. London, Edinburgh og Dublin.

I forbindelse med at Tour Partner Group MICE Nordics har meldt sig ind i Meetingplace, har vi talt med virksomhedens Head of MICE Nordics, Bo Madsen.  

Der har på det seneste været travlt i branchen. Er det et billede, I kan genkende? 

Det er ganske afgjort noget vi kan genkende. Vi har allerede i år ansat mere end 25 medarbejdere, og vi forventer at ansætte 7-10 medarbejdere mere inden årets udgang. I starten af 2023 flytter vi til nye lokaler på Østerbro, da lokalerne i Charlottenlund er blevet for små. 

Hvorfor har I valgt at melde jer ind i Meetingplace, og hvad håber I at få ud af det? 

Vi er allerede meget stærke på MICE-området på vores kontorer i Irland og Skotland, og vi har nu besluttet at starte op her i Norden. Dette sker samtidig med, at vi også genåbner vores MICE-afdeling i London. MICE vokser utroligt meget i de nordiske lande, hvor vi mener, at vores størrelse og erfaring med at arbejde på det nordiske marked skulle være en kæmpe fordel for os.  

Hvad ser I af samarbejdsmuligheder i netværket ift. de andre medlemmer? 

Vi ser frem til at blive en del af netværket både for at få et godt samarbejde med hoteller, konferencesteder og andre leverandører, men vi ser også frem til at deltage på blandt andet IBTM, IMEX Frankfurt og arrangere FAM-trips sammen med den øvrige branche og sælge København og Norden generelt som destination.

 

Læs mere om Tour Partner Group MICE Nordics.