Gå til indhold
Copenhagen Light Festival

Kulturvision: CopenCore

Foto: Marc Skafte-Vaabengaard

 

Hovedstadens fælles vision for kulturturisme 2022-2030.

For første gang er der udarbejdet en fælles vision for hovedstadens kulturturisme i et samarbejde mellem Wonderful Copenhagen, Erhvervsministeriet, Kulturministeriet og Københavns kommune. Visionen er udarbejdet på baggrund af et grundigt vidensarbejde og en bred inddragelse af aktører inden for kultur, turisme og kreative erhverv.

CopenCore – en metropol, hvor kultur er kernen.

Covid-19-pandemien har tydeliggjort værdiskabelsen mellem kultur og turisme, og skabt behovet for et styrket samarbejde om kulturturisme på tværs af sektorer og organisationer.

CopenCore skal sætte retning og samle i udviklingen af hovedstaden som kulturdestination. Det er visionen at udvikle en metropol, hvor kultur er kernen. En hovedstad, der skaber rum og rammer for at udvikle vores kombination af kulturarv, livsstil og atmosfære. Sammen løfter vi vores kulturelle styrker til nye højder ved at skabe nærværende kulturoplevelser, der samler og sætter varige aftryk hos lokale og besøgende.

Visionen består af fire centrale temaer, der hver kan læses som en agenda, som visionens interessenter er sammen om at løfte:

Runa Sabroe
For mere information:

Director of Development

rus@woco.dk

Mobil:+45 20 98 42 11

Get Social: