View

Ledergruppen

Foto: Martin Heiberg

Ledergruppen i Wonderful Copenhagen består af:

MAA

Foto:Wonderful Copenhagen

Mikkel Aarø-Hansen
CEO
maa@woco.dk

Mikkel Aarø-Hansen, født 1973, tiltrådte som administrerende direktør for Wonderful Copenhagen i juni 2015.

Mikkel Aarø-Hansen er uddannet Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 1999 og har siden suppleret med uddannelse inden for ledelse.

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen var Mikkel Aarø-Hansen international miljødirektør i Miljøministeriet, hvor han startede karrieren som fuldmægtig i 1999 og efterfølgende både har været ministersekretær og pressechef. Han har endvidere været centerchef i Københavns Kommune i fem år.

ANJ

Foto:Wonderful Copenhagen

Anders Jørning
CFO
anj@woco.dk

Anders Jørning er tiltrådt stillingen som CFO og chef for Shared Service Center 1. september 2018.

Anders Jørning kommer fra en stilling som økonomichef i Vækstfonden. Han har en solid ledelseserfaring inden for økonomiafdelinger og har både erfaring fra det private erhvervsliv samt samspillet mellem det offentlige og det private.

KLY

Foto:Wonderful Copenhagen

Kit Lykketoft
Director of Convention
kly@woco.dk
2338 3051

Kit Lykketoft, født 1972, tiltrådte som Director of Convention i Wonderful Copenhagen i sommeren 2017.

Kit er uddannet cand.mag i historie med tilvalgsfag i antropologi fra Københavns Universitet, og har i 2014 gennemført en Executive M.Sc. i forandring fra Oxford/HEC.

Kit har tidligere arbejdet med policy, design og brugerinddragelse i den offentlige sektor med bl.a. Beskæftigelsesministeriet, Undervisningsministeriet og Erhvervsministeriet, og var som Deputy Director i MindLab en del af det internationale Lab-community. Kit har været visiting scholar på Parsons New School of Design, og har både nationalt og internationalt samarbejdet med kommuner, ministerier og store organisationer om innovation og brugerfokus. Kit sidder i bestyrelsen for Best Cities Global Alliance.

Runa Sabroe

Foto:Wonderful Copenhagen

Runa Sabroe
Director of Development
rus@woco.dk

Runa Sabroe, født 1975, tiltrådte som Director of Development i Wonderful Copenhagen oktober 2019.

Runa er uddannet Cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har læst en Executive Master i forandringsledelse på Oxford Saïd Business School og HEC Paris.

Runa har en baggrund i krydsfeltet mellem strategisk design og privat & offentlig innovation. Hun har tidligere været programleder på den tværoffentlige innovationsenhed MindLab, hvor hun beskæftigede sig med policy-udvikling inden for bl.a. erhvervspolitik, undervisning og beskæftigelsespolitik og har før det arbejdet med strategiudvikling hos Schmidt Hammer Lassen Architects.

Før ansættelsen i Wonderful Copenhagen var Runa Program Director i Dansk Design Center, hvor hun bl.a. var ansvarlig for udvikling af Dansk Design Centers Academy – en platform for undervisning og træning.

Klaus Bondam

Foto:Wonderful Copenhagen

Klaus Bondam
Director of Cruise
klb@woco.dk
4070 8365

Klaus Bondom, født 1963, tiltrådte som Director of Cruise i Wonderful Copenhagen i marts 2023.

Klaus Bondam har tidligere været teknik- og miljøborgmester (2006 – 2009) samt beskæftigelses- og integrationsborgmester (2010) i Københavns Kommune.

Endvidere har Klaus Bondam tidligere været direktør for Grønnegårds Teatret (1996 – 2003) og Folketeatret (2003 – 2005). Fra 2011 til 2014 var Klaus Bondam Institutleder ved Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles, og fra 2014 til 2022 direktør for Cyklistforbundet.

Rikke Holm Petersen

Foto:Wonderful Copenhagen

Rikke Holm Petersen
Director of Communications
rhp@woco.dk
3012 9970

Rikke Holm Petersen, født 1975, tiltrådte som Director of Communications i april 2023.

Rikke er uddannet cand.linc.merc. på CBS.

Rikke har tidligere været Head of Marketing hos Andel og Ørsted samt Head of Digital Operations hos ATP og Udbetaling Danmark. Rikke har endvidere været ansat som ekstern underviser på CBS i en årrække.

Inner habour bridge and the The Royal Danish Playhouse
Bestyrelse