Gå til indhold
Helsingør

Helsingør kampagner 2022

Foto: Mellanie Gandø

Wonderful Copenhagen har i samarbejde med Helsingør Kommune igangsat et kampagnekoncept, der sætter fokus på områdets rige kulturliv, maritime fortælling, natur og gastro scene med henblik på at tiltrække danskere og svenskere til Helsingør.

Kampagneinformationer

 • Markeder: Danmark og Sverige.
   
 • Aktiv: Start 2022 og kører året ud. 
   
 • Målgruppe: +25 og interesserede i kultur, gastronomi, historie og natur.
   
 • Platforme: YouTube, Instagram, Facebook, display annoncer og website.
   
 • Fortælling: Helsingørkampagnen er bygget op omkring kultur, historie, natur og gastronomi. Fokus er en kontinuerlig og sæsonbetonet markedsføring af Helsingør som oplagt besøgsmål.

Download materiale fra kampagnerne

Helsingør
Marc Skafte-Vaabengaard

Helsingør - Jul 2022

Dansk version / Svensk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra julen 2022 i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige.

 

Helsingør
Mellanie Gandø

Helsingør - Efterår 2022

Dansk version / Svensk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra efteråret 2022 i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige.

Helsingør
Mellanie Gandø

Helsingør - Sommer 2022

Dansk version / Svensk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra sommeren 2022 i ovenstående links, hvor videoproduktionerne både findes i en dansk og svensk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i både Danmark og Sverige. Desuden kan sommerens SoMe annoncering også tilgås.

Helsingør
Mellanie Gandø

Helsingør - Forår 2022

Dansk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra foråret 2022 i det ovenstående link, hvor videoproduktionen findes i en dansk version samt i forskellige formater og længder for, at kampagnen kan anvendes bredest muligt i Danmark. Desuden kan forårets SoMe annoncering også tilgås.

Helsingør
Mellanie Gandø

Helsingør - Vinter 2022

Dansk version

Download Helsingør kampagnematerialet fra vinteren 2022 i det ovenstående link, hvor vinterens SoMe annoncering kan tilgås.

Ella Stenberg Winfield ESW

Junior Manager - Communication

esw@woco.dk

Mobil:+45 23 38 30 64

Get Social: