MOSAIK - small header logo
MOSAIK - content header 01

Rapport: Kulturens kommercielle potentiale

Foto: MOSAIK

Her finder du inspiration til, hvordan du udnytter potentialet for en øget indtjening hos særligt storbyturister gennem salg af produkter og serviceydelser.

Internationale besøgende kan udgøre en væsentlig indtægtskilde for kultur- og oplevelseserhvervet, særligt i storbyerne. Storbyturisternes gennemsnitlige døgnforbrug er væsentlig højere end kyst- og naturturister, og over halvdelen af storbyturisterne kan kategoriseres som kulturturister.

Kommerciel potentialeanalyse

Denne undersøgelse er fra 2018 og sætter fokus på det kommercielle potentiale blandt de internationale besøgende, med fokus på butikssalg samt relevante services og ydelser. Dyk f.eks. ned i den kommercielle potentialemodel og identificer jeres kommercielle potentiale på attraktionen eller få vejledning til at identificere jeres kommercielle udgangspunkt.

Læs mere, om hvordan I øger salg til målgruppen gennem hhv. dataregistrering og -analyse, produktsortiment, indretning og flow, kommunikation, butikkens integration på attraktionen samt andre ydelser og services.

Læs også

MOSAIK - content header 01
Turistens digitale rejse
MOSAIK - content header 01
Rapport: Sådan planlægger kulturgæsterne deres ferie
MOSAIK - content header 01
Rapport: Disse fem oplevelsesbehov går igen hos kulturgæsterne
MOSAIK - content header 02
Værktøj: Få styr på jeres forretningsmodel