teambuilding copenhagen cykelkokken københavn

Gruppeaktiviteter

Foto: Jacob Hansen

Skal mødet være en mindeværdig oplevelse? 
Kombiner dit møde eller event med en autentisk Københavner oplevelse. Kontakt os for mere inspiration omkring de mange muligheder byen kan tilbyde på meetings@woco.dk

Cykelkokken event copenhagen
Jacob Hansen

Cykelkokken

Kom med på et gastronomisk eventyr på cykel gennem København. Hos Cykelkokken skabes madoplevelser med fokus på bæredygtighed, udeliv og kreativitet. Cykelkokken er egnet til grupper der vil have en aktiv og eksklusiv madoplevelse i København. Hop op på cyklen og tag på en guidet cykeltur med Cykelkokken rundt i København, mens du nyder 5-serveringer tilberedt på nøje udvalgte steder og tilsmagt med byen dufte, indtryk, fortællinger og eventyr. 

Øl aktivitet
Sophie Due

BeerWalks

BeerWalks er udendørsoplevelser med craft beer. Det er guidede byvandringer med historier og Ølsmagning, i et tempo og et sprog, der passer alle, alt udendørs, året rundt!
Glæd dig til et par sjove timer med din egen lokale personlige BeerGuide.

Det er den perfekte pause under dit besøg i København - en fantastisk måde at udforske byen, mens du hører historier og smager danske special øl.

De tilbyder stolt BeerWalks i samarbejde med førende danske ølbryggerier.

Deltag på en af deres mange gruppe BeerWalks eller book din egen private BeerWalk.

Copenhill
Hufton+crow

COPENHILL

Uanset om du går, løber, klatrer eller tager skiliften, så er udsigten over København svær at slå fra CopenHills 85 meter. Det nye, enorme skud på Københavns arkitektoniske stjernehimmel, har givet Københavns besøgende mulighed for unikke bjergsportsaktiviteter som skiløb, snowboard og endda hiking langs bygningens tag. 

Sauna
HOTTUB COPENHAGEN

Hottub Copenhagen

Sæt din hverdag på pause, med direkte udsigt til vandet og Københavns skyline, hvor du kan slappe af og nyde varmen fra dit private hottub eller sauna i al slags vejr.

Dyk ned i et af hottubs med op til 40 grader varmt vand og nyd en hyggelig time med fred og forkælelse. Fra karret har du udsigt på forreste række over byen samt vandet. Et hottub kan rumme op til 6 personer,

SAUNA MED UDSIGT

En sauna ud over det sædvanlige, hvor du kan nyde panoramaudsigten over Københavns skyline gennem det store glasparti. Saunaen, som vender ud mod vandet, og den lille havfrue.

Mystery makers skattejagt
Mystery Makers

Mystery Makers

Mystery Hunt spil er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot. Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte gruppen på sporet af mysteriet. Ideelt for 2-200 personer og varigheden er ca. 90-120 min. 

Green kayak sustainable copenhagen waters
Daniel Rasmussen

GreenKayak

København kendt for sin havn, der er ren nok til at københavnerne gladeligt bader i den. Non-profit initiativet GreenKayak vil gerne bevare den sådan og initiativet består i at man kan låne en kajak gratis mod at man på sin sejltur gennem Københavns kanaler indsamler skrald i kajakkens spand.

Copenhagen food cooking class
Martin Heiberg

Kulinariske oplevelser

En af de ting, der binder folk sammen, er glæden ved god mad og drikke. Denne glæde er den grundlæggende filosofi for kulinariske aktiviteter, hvor mennesker mødes omkring et dejligt måltid.

København byder på et vælg af gastronomi og bryggeriture samt teambuilding arrangementer hvor gastronomi er i højsædet.

Viking ship from Roskilde
Martin Heiberg

Den alternative Københavner oplevelse

Oplev København fra en ny vinkel eller se steder du slet ikke vidste fandtes. Her er en guide til alternative og kreative måder at gå på oplevelse i byen på

Copenhot Copenhagen
Martin Heiberg

CopenHOT

Med CopenHot får du en spaoplevelse, som du garanteret aldrig har prøvet før. Sejl rundt på Københavns havn i en spabåd eller slap af i en opvarmet tøndespa med havudsigt. Når du har ligget i blød længe nok, er der en dejlig, varm sauna, der venter på dig. Dens panoramiske glas giver dig en flot udsigt over havnen.

Boat in the canals of Copenhagen
Mikkel Schebye Johnsen

Oplev byen fra vandet

En af de smukkeste og hyggeligste måder at se København på, er fra en båd, der sejler gennem de charmerende kanaler. Tag en traditionel kanalturbåd eller vær kaptajn på din egen solenergidrevne båd. Vær adrenalinlystne i en ribboat eller eventyrlystne i en kajak eller drag ud på Øresund i en sejlbåd. Der er et væld af muligheder på vandet.

On Tour with Copenhagen Segways_may only be used on cvb site
Tia Borgsmidt

Sightseeingture

Tag en klassisk sightseeingtur til de største attraktioner i København. Eller find en tematur, der passer til dit specifikke interesseområde. København tilbyder mange innovative oplevelser som supplement til dit møde og event.

City Bikes
Martin Heiberg

Oplev byen fra en cykel

Hvis du vil opleve København på den mest autentiske, lokale måde, så er det på cykel. Mange af byens lokale guider tilbyder cykelture til både store seværdigheder og lokale hotspots.

Walking sightseeing copenhagen
Mellanie Gandø

Oplev byen til fods

København er ideel at udforske til fods og der findes et udvælg af guidede og tematiseret gå-ture bla. inden for arkitektur, gastronomi, historie og kultur.

Brus, øl, bar
Daniel Rasmussen

Ølsmagning

Nørrebro bryghus åbner dørene op i deres bryggeri på Ryesgade og her er det muligt at kombinere ølsmagning og foredrag af Nørrebro Bryghus øl og samt de mere eksperimenterende øl fra BRAW. 

Copenhagen Distillery
Copenhagen Distillery

Smagning hos Copenhagen distillery

Copenhagen Distillery eksperimenterer med hele paletten af sanser, for at gøre oplevelsen af gin, whisky, likør og snaps til en helhedsoplevelser, hver gang at glasset løftes til munden. Efter smagningen kan I blive hængende til drinks og hyggeligt samvær.

Royal Copenhagen
Morten Bjarnhof

Malerskole på Royal Copenhagen

Prøv din hånd med håndmaleriets indviklede kunst. Royal Copenhagen afholder jævnligt maleworkshops i deres Flagship Store i København. Det er muligt at arrangere din egen private malerskole i deres Amagertorv butik, altså til fødselsdage, teambuilding eller turistgrupper.