MeetDenmark logo

Challengeforløb for studerende

Der er behov for at understøtte studerendes lyst og kompetencer til iværksætteri samt at inspirere dem til at se nærmere på potentialet inden for en af verdens største industrier, turismen. Læs mere om MeetDenmarks arbejde med universitetsmiljøerne her.

I samarbejde mellem de nationale turismeudviklingsselskaber, Wonderful Copenhagens Travel Lab og danske universiteter som DTU og AAU afholdes over de kommende år en række såkaldte challenges i universitetsmiljøerne. Her kan studerende, der gerne vil være iværksættere, udvikle og teste nye innovative produkter og løsninger til turismen, samtidig med at de får undervisning i og erfaring med at skabe en startup. Fokus for de challenges som stilles i regi af Hub for Innovation in Tourism er særligt bæredygtige og digitale løsninger til turismens virksomheder.

Et konkret eksempel på en challenge er X-Tech på DTU, hvor master-studerende igennem et semester skal udvikle nye løsninger på aktuelle udfordringer og behov i turismen og skabe både prototype og forretningsplan. Læs mere om X-Tech her.