MeetDenmark logo
 -

Certificeringsforløb

Foto: -

Udviklingsforløb med fokus på certificeringer.


Bæredygtighed er en betydningsfuld konkurrenceparameter. Særligt inden for erhvervs- og mødeturismen – men også i stigende grad for leisure-turister. Derfor er det en strategisk prioritet for MeetDenmark at bidrage til at flere virksomheder får en relevant bæredygtighedscertificering.


MeetDenmark har sammen med Dansk Storbyturisme invitereret turismevirksomheder til at deltage i kompetence- og rådgivningsforløb mhp. at opnå en relevant bæredygtighedscertificering.

Forløbene består af en række individuelle certificeringsforløb, hvor turismevirksomheder kan få hjælp igennem processen med at opnå en certificering. Det inkluderer bl.a. skræddersyet rådgivning og muligheden for tilskud til certificeringsfee.

Hvilke certificeringer kan man få hjælp til?
Det afhænger helt af den konkrete virksomhed. Det skal dog være en certificering, der er knyttet til bæredygtighed, miljøledelse eller lignende, der er verificeret af 3. part, og der dækker virksomhedens drift.


Få et overblik over hvordan og hvilke certificeringer du kan opnå her

MeetDenmark har lukket for ansøgninger, men der er stadig mulighed for certificering i regi af Dansk Storbyturisme. Læs mere om det her.

Indsatsen er en del af Partnerskab for Bæredygtig Turismeudvikling, som støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere om partnerskabet her.